För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

! Lamp TOSCOT Chapeau vägg / tak gjort i Toscana

Kod: 1020-30
kr 2.961,82 kr 3.567,40 -17%

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
glas Ø 130 tallrik Ø 300 P 200 mm
Leveranstider
15 arbetsdagar från beställning görs * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager.
Toscot
! Lamp TOSCOT Chapeau vägg / tak gjort i Toscana
En enkel och elegant lösning för att lysa upp fler poäng inom olika områden utan att behöva göra murverk arbete. Formen liknar hatt damer 'artonhundratalet med brett brätte över ögonen för att skydda från solen. Denna del är gjord av keramik och är lämplig både för inomhus och för 'yttre, har två olika storlekar och typer av färg och dekorationer. Denna del av hattformen är införd mellan en del tillverkad av koppar eller aluminium och ett glas diffusor, för att karakterisera linjen. De belysningskomponenter är förbundna med varandra genom en stark och flexibel kabel belagt stål eller koppar, lätt att skära och att placeras längs väggen, var du vill lägga in en ljuspunkt.

Bulb: 1xE27 max 25W
IP: 55

Den Chapeau lampa! Det finns i olika färger: visar färgkartan och indikerar i "lämplig ruta önskad färgkod.

TOSCOT föreslår modeller för 'belysning som kombinerar den toskanska traditionen av handgjutna former och dekoration allt från klassiskt till samtida.
unika handgjorda bitar med hjälp av material av hög kvalitet och med en särskild hänsyn till d 'mångsidighet vid användning och coordinability. Vården av dekoration och finish för att ge vissa värdefulla produkter och kreativ forskning som ligger till grund för deras förverkligande förvandlar objekt D 'alltid aktuella inredningslösningar.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies