Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

12 glas för vatten eller whisky Vintage Design i dekorerad kristall - taktil

  • Kod: TATTILE1
kr 9.007,55 kr 11.209,88 -20%
Moms ingår
Made in Italy
- +
Material
ekologisk kristall
Åtgärder
h 9,3 x maximal diameter 8,2 cm
Leveranstider
4 arbetsveckor
Viadurini Kitchen

12 Whisky- eller vattenglas i vintage stil tillverkad av 100% tillverkad i Italien handfärdig ekokristall.

Detta förslag om 12 dubbla gammaldags glasögon för whisky eller vatten kännetecknas av en design med optiska dekorationer och en trevlig beröringseffekt som bestäms av mötet mellan horisontella och vertikala linjer som genererar greppet för objektet, för en provsmakning. suggestivt och meditativt. Smakerna förbättras på så sätt genom dessa överdådiga glasögon som är rika på detaljer som pryder och präglar helheten för den prestigefyllda och lyxiga misen .

Detta är ett sortiment som är avsett för likörvärlden, för att göra smakprovningen unik genom klassiska men speciella former tack vare sniderierna och den inredda designen som ger ett behagligt rörligt och visuellt elegant och förfinat spel . Så här visar kollektionen utmärkta högkvalitativa porslin , dedikerade till dem som vill ha raffinerat och snyggt porslin och som älskar att sticka ut.
För att dricka är en enkel gest som var och en av oss gör varje dag och som kan göras ännu roligare genom att använda glas, glas och flaskor som kan överföra en känsla .

Designad och vårdad till minsta detalj med en raffinerad och elegant design som förstärker materialets transparens och glans , det är det senare som spelar en grundläggande roll i skapandet av linjen: den innovativa och ultraklara industriella ekologiska kristallen är endast en 100% användbar för gravyr, skärning och slipning.
Den uppfyller också höga etiska och miljömässiga standarder och är gjord med hänsyn till detaljer som är typiska för hantverkaren. Resultatet är en högkvalitativ tillverkad produkt i Italien för att uppleva kvalitet och skönhet på ett komplett sätt.

Egenskaperna hos den industriella ekologiska kristallen:
  • Transparens : det mest transparenta av kristallglasen
  • Brilliance : en unik briljans som ges av de renaste råvarorna
  • Motstånd : extremt motståndskraftigt mot brott, varje produkt genomgår 7 kvalitetstester
  • Diskmaskin säker : testad för över 4000 användningsområden i professionella diskmaskiner
  • Sonority : rena och levande ljud, som den bästa kristallen
  • Ekologisk : 100% återvinningsbar, producerad med respekt för miljön
Produktionstjänsten sker i total respekt för miljön genom användning av elektriska ugnar, med 0% förorenande blekta ämnen och 0% utsläpp till atmosfären.
Den använda energin är faktiskt ren energi , härrörande från kraftverk från biomassa, solcellspaneler eller geotermisk energi.
Dessutom gör de renaste råvarorna det möjligt att få ett 100% återvinningsbart material.

Anpassningstjänsten är tillgänglig för formar, gravyrer, produktion av skärglas och storlek på pressade och blåsta produkter.
Kontakta oss för mer information genom att fylla i formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter