Made in Italy

12 röda vinglas i ekologisk kristallblyfri lyx - cyklon

  • Made in Italy
  • Kod: CICLONE
kr 4.471,44
Material ekologisk kristall
Åtgärder h 22,3 x maximal diameter 8,9 cm
Leveranstider 4 arbetsveckor
Kapacitet 28,2 cl

12 glas för rött vin i ekologisk kristall med handfärdig spiraldekoration 100% tillverkad i Italien.

Detta förslag om 12 röda vinglas bestäms av en extremt elegant och raffinerad linjär design med mjuka och rena former dekorerade med omväxlande och omslutande spel med glänsande och satinlinjer som ger ett originellt och glittrande utseende. för prestigefylld och sofistikerad utrustning. Enkelheten i designen belyser materialets transparens och glans , vilket förstärker drycken med klass och skicklighet.

Detta är ett sortiment avsett för vinvärlden, för att göra smakprovningen unikt genom klassiska men speciella former på grund av dekorationer och design som erbjuder ett behagligt taktilt och visuellt elegant och raffinerat spel . Så här visar kollektionen utmärkta högkvalitativa porslin , dedikerade till dem som vill ha raffinerat och snyggt porslin och som älskar att sticka ut.
För att dricka är en enkel gest som var och en av oss gör varje dag och som kan göras ännu roligare genom att använda glas, glas och flaskor som kan överföra en känsla .

Designad och vårdad till minsta detalj med en raffinerad och elegant design som förstärker materialets transparens och glans , det är det senare som spelar en grundläggande roll i skapandet av linjen: den innovativa och ultraklara industriella ekologiska kristallen är endast en 100% användbar för gravyr, skärning och slipning.
Den uppfyller också höga etiska och miljömässiga standarder och är gjord med hänsyn till detaljer som är typiska för hantverkaren. Resultatet är en högkvalitativ tillverkad produkt i Italien för att uppleva kvalitet och skönhet på ett komplett sätt.

Egenskaperna hos den industriella ekologiska kristallen:
  • Transparens : det mest transparenta av kristallglasen
  • Brilliance : en unik briljans som ges av de renaste råvarorna
  • Motstånd : extremt motståndskraftigt mot brott, varje produkt genomgår 7 kvalitetstester
  • Diskmaskin säker : testad för över 4000 användningsområden i professionella diskmaskiner
  • Sonority : rena och levande ljud, som den bästa kristallen
  • Ekologisk : 100% återvinningsbar, producerad med respekt för miljön
Produktionstjänsten sker i total respekt för miljön genom användning av elektriska ugnar, med 0% förorenande blekta ämnen och 0% utsläpp till atmosfären.
Den använda energin är faktiskt ren energi , härrörande från kraftverk från biomassa, solcellspaneler eller geotermisk energi.
Dessutom gör de renaste råvarorna det möjligt att få ett 100% återvinningsbart material.

Anpassningstjänsten är tillgänglig för formar, gravyrer, produktion av skärglas och storlek på pressade och blåsta produkter.
Kontakta oss för mer information genom att fylla i formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev