Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

12 vinglas och 12 glasbehållare Original Luxury Design - Emporium

Kod: EMPORIUM
kr 3.290,40 kr 4.604,52 -29%
Moms ingår
- +
Material
överlägset ljudglas
Åtgärder
Diameter 11,5 x 21 cm - kapacitet 64 cl
Färg
transparent
Leveranstider
7-10 arbetsdagar
Viadurini Kitchen

Original vinglas med koncentriska cirklar för optimal och lyxig smak, modern design med glasögon, 24 stycken.

Tjänst som består av:
  • 12 festglasögon: diameter 11,5 x 21 cm - kapacitet 64 cl. Dess särdrag består i foten vid stammen. Detta element kan fungera som ett stöd för att följa vinet till ett mellanmål, eller det kan blockera kondensdroppen om det åtföljs av en ljusabsorberande kartong. Lämplig för öl, röda viner, spritz och olika aperitiffer.
  • 12 glasögon: diameter 8,9 x H 11 cm - kapacitet 45 cl

Dessa klara och lätta vinglas i glas är födda från händerna på enkla män som ägnas åt sitt arbete, där det estetiska och konstnärliga värdet av glasbearbetning blandas med noggrant urval av material.

En innovation inom vinprovning och service som uppnås tack vare uppmärksamhet på former och den tvångsmässiga sökandet efter lätthet , från den utsträckta kontaktytan och den speciella vågformen vid basen.
Designen skiljer sig åt för originaliteten och den ovanliga formen som idag representerar dess starka punkt: koncentriska cirklar inuti varandra som följer varandra vid drycken.
Ytans amplitud, ökad av vågorna, gynnar centrifugering och syresättning, liksom vinets evolutionsväg, som från den reducerade miljön hos flaskan där den har stannat länge leder till ett tillstånd av perfekt drickbarhet .

Vidare tillåter dessa vågor att observera vinets nyanser och reflektioner utan att behöva luta glaset. Tack vare deras tekniska och estetiska specifikationer erbjuder dessa vinglas unika och oöverträffade upplevelser.

Nöjet med att smaka ansluter sig därmed till den överraskande lättheten och elegansen i glaset och erbjuder en unik upplevelse för varje vin, från vitt till rött, viktigt rött, från aromater till sprit, inklusive mousserande viner och champagne.

Material :
  • Blyfritt överlägset soniskt glas
Det är ett mycket högkvalitativt material valt för de specifika tekniska egenskaperna för maximal transparens, hög flexibilitet, hög motståndskraft mot brott och tvätt.
Bearbetningen utförs mekaniskt , men den munblåsta versionen är också tillgänglig på begäran. Begär offert genom att fylla i lämpligt formulär.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter