Made in Italy

15 ljus ljuskrona i vitt och guld i vitt och guld, tillverkat i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kod: AGUSTINA3
kr 144725,75 kr 180907,19 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 112
Djup (cm) 112
Höjd (cm) 194

15 ljuskronor i venetianskt glas och 24 k guld, handgjorda i Italien.

Elegant ljuskrona med 15 ljus tillverkad i Italien i handgjorda venetianska glas i mjölkvit yta med inlägg i 24 karat guld applicerat varmt under bearbetning och detaljer i polerad guldmetall . En silhuett som utvecklas vertikalt och kännetecknas av slingrande linjer och omslutande former för ett resultat som är lämpligt för klassisk interiör och modern miljö. Dess estetik representerar en dynamisk kaskad av flytande glas som berikar utrymmet med en touch av tidlös elegans. Touchen av guld ökar dess värde ännu mer och ger liv till ett riktigt konstverk .

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 15 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro