Made in Italy

16 ljus handgjord ljuskrona i venetiansk glas, tillverkad i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kod: AGUSTINA5
kr 211.366,08 kr 264.207,48 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 152
Djup (cm) 152
Höjd (cm) 224

16 ljuskronor i Venedigglas och 24 k guld, handgjorda i Italien.

Majestätisk och elegant ljuskrona till 16 lampor handgjorda i Italien i Venedig glaskristall finish med 24 karats guld skär heta tillämpas under bearbetningen med guldmetalldetaljer eller klarsynt. En exklusiv inredningslösning med en stark visuell inverkan som berikar stora rum med ett aldrig tidigare skådat kontrastspel, vilket skapar subtila referenser till det förflutnas estetiska tradition . För att understryka värdet och värdet av denna ljuskrona är guldinsatserna som ger liv till en raffinerad atmosfär som är idealisk för klassiska interiörer men också för samtida utrymmen där den berikar de omgivande möblerna med en imponerande romantisk personlighet .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 16 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev