Made in Italy

16 ljus venetiansk glas- och guldkrona, handgjord i Italien - Regina

  • Made in Italy
  • Kod: REGINA2
kr 184840,13 kr 231050,19 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 146
Djup (cm) 146
Höjd (cm) 155

16 ljuskrona i Venedigglas och 24 k guld, handgjord i Italien.

Imponerande och elegant klassisk ljuskrona tillverkad i Italien i Venedig i handgjordt glas täckt med 24 karats guld applicerat varmt under bearbetning och detaljer i blank guldmetall . En möbleringslösning med en extremt raffinerad estetik som kan berika och komplettera stora miljöer som ingångar, vardagsrum och matsalar där det skapar en suggestiv atmosfär från det förflutna. Tillsammans med guldets majestät berikas designen av de avsmalnande armarna dekorerade med hängande klockor som är helt formade för hand för ett resultat av hög kvalitet och ovärderligt värde .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 16 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro