Made in Italy

18 ljus ljuskrona i venetiansk glas handgjord i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA3
kr 88338,03 kr 98153,34 -10%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 106
Djup (cm) 106
Höjd (cm) 99

18 ljuskrona i färgat Venedigglas, handgjord i Italien.

Imponerande och exklusiv ljuskrona tillverkad i Venedig med handbearbetat grönt glasstruktur med metalldetaljer i polerad kromfinish . Klassisk och modern omfamning och smälter samman för att ge liv till ett innovativt skapande ideal för dem som älskar att möblera sina utrymmen med en raffinerad och intressant stil . Produktens estetik kännetecknas av användningen av nya former och traditionella linjer som kombineras med livliga och moderna färger för ett resultat med en stark visuell påverkan , tack vare dess stora storlek. Denna ljuskrona är perfekt för belysning av stora utrymmen som ingångar, vardagsrum eller matsalar. Den är extremt mångsidig , perfekt både för utrymmen med en klassisk smak där den skapar en fantastisk harmoni med de omgivande elementen men också för moderna miljöer att spela på stilens kontrast för exklusiva och originella möbler .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 18 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro