Made in Italy

2 Blue Heavy Linne gästhanddukar med lyxig italiensk design - Jojoba

  • Made in Italy
  • Kod: JOJOBA2
kr 850,12 kr 1062,67 -20%
Material 100% linne
Färg oändlig blå ekowash
Leveranstider 5 arbetsveckor
Längd (cm) 40
Höjd (cm) 60

Gästhandduk i kraftigt blått linne med dekorerad kant, lyx och design tillverkad i Italien, 2 st.

Traditionens värde kombineras med den moderna livsstilen i denna gästbadhandduk i kraftigt blått linne och kantad med veckat mönster sytt på kortsidorna.
Lätthet , frihet, elegans och renhet är nyckelorden för den här produkten av den ädla charmen och det dyrbara tyget .

Detta linne är i själva verket absolut modernitet , ett val att leva samtida livet för dem som vill tillbringa ett ögonblick av total frihet, vilket leder till skapandet av en äkta och handgjord produkt av högsta kvalitet .
Materialets naturliga ofullkomlighet betecknar således enkelhetens värde , inneslutet i ett elegant och delikat hantverk för en sublim och suggestiv sensorisk upplevelse.

Artikeln föddes med respekt för miljön, med naturen som en livsstil för att uppnå en balans mellan vitala energier, i en harmonisk uppsättning förfining, natur och välbefinnande, där eko-hållbarhet blir ett sätt att vara. För dem som lever nutiden med morgondagens ögon, för dem som lever världen som ett oändligt och ledigt utrymme som inte behöver ord.

Åtgärder:
  • 40 x 60 cm
Sammansättning:
  • 100% linne
Användbara tips:
Tvätta produkten separat med vatten och neutral tvål vid högst 40% C, blek inte, blöt inte och vrid inte för hand.
Vi rekommenderar strykning vid låga temperaturer och ingen direkt exponering för solljus för att bevara färgens och naturfiberns integritet.

OBS: nyanser och variationer över tid och mellan artiklarna ska betraktas som produktens särdrag, eftersom den är gjord av naturliga material. Vårt linne är oändlig modernitet. Ett val av modern livsstil, bakgrund av livets rytm. Tillägnad dem som lever sina upplevelser med rymden som ett ögonblick av ren frihet och letar efter en konkretitet som ska gå med i en stil utan kompromisser.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro