Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
 • 0
 • 0

2 eller 3 kvadratvåningar vit kakestativ eller buffé - Usima

Kod: USIMA1
kr 1.222,44 kr 1.986,47 -38%
Moms ingår
- +
Material
Limoges porslin
Färg
Vit
Leveranstider
10/15 arbetsdagar
Viadurini Kitchen

Tårtstativ med två eller tre nivåer med fyrkantiga plattor med modern design i vitt porslin av hög kvalitet.

"En väl utformad form bör locka av sin naturlighet, förstås i dess tydlighet och enkelhet."

Upplev bordets kultur gjord av äkta känslor, reflekterad i en ren vit, välj mellan kreativa och spännande stilar, bland harmoniska former i fint porslin som detta komplement erbjuder.
Det är ett förslag om artiklar som på ett smart sätt kombinerar tradition med modernitet i linjer och dess estetik, tack vare kontinuerlig forskning av produkter och koncept, för att alltid garantera ett säkert och värdefullt val.

Varje produkt är resultatet av forskning om stil och det kreativa geniet hos exklusiva designers, som sedan ska slutföras med prestigefylld exakt tillverkning och ständiga och noggranna kvalitetskontroller. Så här föds föremål med en förfinad estetisk smak och förfinade detaljer, som uttrycker en stark personlighet i kombination med en modern funktionalitet.

Dessa buffé stigare visar trenden: moderna linjer, överraskande former, övertygande detaljer. En serie med en ovanlig charm och flera användningsmöjligheter. En aktuell blandning av geometriska linjer som gör att gourmet arom och smaker kan släppas i allt sitt uttryck.

Styrkor :
 • Kvalitet : produkternas mångfunktionalitet och noggrann undersökning av former, färger och material, gör att du kan skapa en unik mise en place som kan ge flera upplevelser med smak och stil till liv.
 • Design : det är en miljövänlig linje med ergonomiska former.
 • Mångsidighet : produkterna är speciellt utformade för att anpassa sig till alla typer av mat och miljö, så att de kan användas både för aptitretare, första rätter, andra rätter eller desserter, vilket ger utrymme för fantasi och kreativitet.

Färgen :
 • Genomskinlig och slät vit
Sammansättning :
 • Rätterna tillverkas med utvalda Limoges råvaror: en högkvalitativ hård klistra porslin med gamla sjuttonhundratalets ursprung. Den högkvalitativa keramiska blandningen består av 50% kaolin medan en dubbel bränning (1000 ° temperatur för "kex" och 1380 ° för glasning av produkten) ger porslinen maximal hållfasthet och en mjuk glans .

Tekniska funktioner:
 • Porslin är starkt och hållbart och garanteras för oändliga diskmaskiner .
 • Köketillbehören för matlagning är lämpliga för användning i mikrovågsugn och traditionell ugn .
 • Motståndet mot nötning, termiska stötar, utrymmesbesparande staplingsbarhet, emaljens långvariga glans är några av egenskaperna hos hög kvalitet , för att välja produkter med säkerhet.
 • Användningen av innovativa produktionstekniker , användning av enhetliga blyfria emaljer och ädla råvaror fria från skadliga ämnen gör det möjligt att uppnå tillförlitliga kvalitetsstandarder. Alla rätter tillverkas i enlighet med bestämmelserna om miljöhantering, miljöskydd och hälsa, med ISO 9001 - ISO 6486-1 certifikat.
Tillgängliga storlekar :
 • Två nivåer kakestativ: stor platta 26x26 cm / liten platta 18x18 cm / H 30 cm
 • Tre-lags kakestativ: stor platta 26x26 cm / medelplatta 18x18 cm / liten platta 16x16 / H cm 43
 • Tre-lags kakestativ: stor platta 31x31 cm / medelplatta 26x26 cm / liten platta 18x18 / H cm 44

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter