Made in Italy

2- eller 3-sits soffa i vitt tygdesign Tillverkad i Italien - Abudhabi

  • Made in Italy
  • Kod: ABUDHABI2
kr 21.671,21 kr 27.089,10 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar

2- eller 3-sits soffa i vitt tyg Tillverkad i Italien.

Modern och elegant vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien med vit tygöverdrag och struktur i granträ och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädringen är tillverkad med sammanvävda elastiska bälten medan sitt- och ryggdynorna är vadderade med polyuretanskum med akrylfiber. Rygg-, nackstöds- och armstödskuddar är blandade ner. Effektiviteten och moderniteten hos denna soffa understryks av det praktiska, helt avtagbara överdraget .

En möbel som kännetecknas av minimalism och elegans designad för att komplettera vardagsrummet på ett originellt sätt, som erbjuder komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad estetik. Dess design präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att berika alla vardagsrum med en modern stil, och erbjuder en bekväm och välkomnande inredningslösning där du kan tillbringa dina stunder tillägnad avkoppling. Ryggdynan säkerställer också korrekt hållning tillsammans med de praktiska sidoarmstöden som ger ett stadigt och optimalt stöd .

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt, perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk , behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Tillgängliga storlekar:
  • L 245 x P 93 x H 93 cm (3 sittplatser);
  • L 180 x P 93 x H 93 cm (2 sittplatser).
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev