Made in Italy

2- eller 3-sits soffa med utdragbara säten i Made in Italy-tyg - Alis

  • Made in Italy
  • Kod: ALIS
kr 25.523,46 kr 31.904,24 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar

Vardagsrumssoffa med utdragbara säten i avtagbart tyg Tillverkad i Italien.

Modern och elegant vardagsrumssoffa helt klädd i helt avtagbart tyg med struktur i granträ och spånskiva komplett med polyuretanstoppning, klädd med ett skyddande tygfoder. Dess design kännetecknas av de utdragbara sätena , som var och en kan flyttas oberoende av de andra manuellt upp till cirka 42 cm framåt, så att det användbara sätet passerar från 57 cm till cirka 95 cm. Sätena är även utrustade med hjul med anti-repgummi för att bekvämt flytta sektionerna. Fjädersystemet använder sammanvävda elastiska band medan sittdynorna är gjorda av polyuretanskum och ryggkuddarna är gjorda av mixed dun.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling på.

Dess förverkligande kommer från en Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Tillgängliga ytbehandlingar:
  • grönt tyg;
  • antracit tyg.
Tillgängliga storlekar:
  • L 215 x P 99 x H 85 cm (2 platser);
  • L 244 x P 99 x H 85 cm (3 sittplatser).
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev