Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2 moderna pallar i stål och teknopolymer tillverkad i Italien - Scab Design Alice

Kod: ALICESGAB1
kr 4.101,90
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Teknikpolymer och stål
Leveranstider
5 arbetsdagar * Leveranstiden kan öka om produkten inte finns i lager.
Längd (cm)
49
Djup (cm)
51
Höjd (cm)
114
Scab Design

Modern stålpall med tillverkat i Italien teknopolymerskal, 2 stycken.

Tillverkad i Italien modern pall bestående av ett återvinningsbart teknopolymerskal och en fyrbent struktur med fotstöd i rörformat stål med en diameter på 16 mm som möjliggör stapling upp till maximalt 4 enheter.
Dess linjer tänker på en klassisk och traditionell design som omprövas i en modern nyckel tack vare användningen av särskilt innovativa råvaror och finish med en modern smak. Stilen som kännetecknar den här artikeln är därför diskret men samtidigt effektiv, så att du kan komplettera och berika alla utrymmen i huset tack vare dess mångsidighet och de tillgängliga ytorna som kan matcha alla möbleringssituationer.
De två ytbehandlingarna i den målade versionen som är tillgängliga för basen gör att du också kan placera pallen även i utomhusrum för att öka dess estetiska värde på ett unikt och sensationellt sätt.

Storlek : L 49 x P 51 x H 114 cm

Sitsfärger tillgängliga :
  • Linné;
  • duvgrå;
  • antracit;
  • ljusgrå.
Strukturfinish tillgänglig :
  • förkromad;
  • målat linne;
  • antracitmålad.
En stor produktiv själ och uppmärksamhet på detaljer gör SCAB Design till en symbol för Made in Italy . Extraordinära objekt, som tar form från principerna om skönhet och funktionalitet . En oändlig sökning efter materiens perfektion. Kvalitet och stil för hemgjord design.
Scab Design har skapat dessa föremål i 60 år, alla helt av italiensk produktion , och har fått fullt erkännande för högsta kvalitet . Det bygger estetiskt anmärkningsvärda och viktiga föremål i deras dagliga användning.

Certifiering av säten och inredningselement är ett val och en anledning till stolthet för Scab. Catas utför tester som gör det möjligt att nå motstånds-, stabilitets- och belastningstester, även i de mest intensiva användningsområdena.
Scab Design-produktioner är perfekt återvinningsbara, eftersom de enskilda komponenterna som utgör dem snabbt kan differentieras. Varje plastelement har identifieringsmärket enligt EN 16139.2013-standarden och ger enkla indikationer för återvinning. All Scab-produktion tillverkas med 100% återvinningsbara material .

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter