Made in Italy

2 pallar i svart läder och guld stålkonstruktion Tillverkade i Italien - Bolle

  • Made in Italy
  • Kod: BOLLE
kr 15.273,89 kr 19.092,36 -20%
Leveranstider 15/20 arbetsdagar
sittutrustning läder
Strukturmaterial stål och trä
Längd (cm) 38
Djup (cm) 43
Höjd (cm) 70/96
Sitthöjd (cm) 53/79

2 Vardagspallar i läder, trä och stål Tillverkade i Italien

2 matstolar gjorda med plywoodsits klädd i svart läder , fyrkantig bas i guldmålat stål , svängbar gaslyft, helt Made in Italy.

Denna robusta och imponerande pall är en distinkt designmöbel som kombinerar industriell elegans med oöverträffad komfort . Sitsen, tillverkad av högkvalitativa material, är designad för att erbjuda maximal komfort, stödd av en metallstruktur som säkerställer stabilitet och motstånd över tid.

Ramens djärva design, i kombination med valet av färger och ytbehandlingar, gör denna pall till en mångsidig möbel, som kan passa in i personligheten både i moderna miljöer och i mer traditionella sammanhang. Det ergonomiska fotstödet inbjuder till långa stunder av avkoppling och sitsen är designad för att rymma och stödja kroppen vid varje användningstillfälle.

Den perfekta blandningen mellan stil och funktionalitet gör denna pall till det perfekta valet för dem som vill ge en touch av karaktär till sitt utrymme, oavsett om det är en bar, ett kök eller ett kontor. Att välja det innebär att välja en möbel som inte går obemärkt förbi, samtidigt som man garanterar år av pålitlig och bekväm användning.

Mått:

  • längd: 38 cm
  • djup: 43 cm
  • höjd: 70/96 cm
  • sitthöjd: 53/79 cm
OBS: ytterligare finish finns tillgängliga.
För information kontakta oss genom att använda formuläret " Begär information" .
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev