Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2 -sits kontorsbänk med soffbord i stål och färgad teknopolymer - Verenza

  • Kod: VERENZA5
kr 10.458,38 kr 13.595,88 -23%
Moms ingår
Made in Italy
- +
Leveranstider
15 arbetsdagar från beställningsdatum
sittutrustning
teknopolymer
Strukturmaterial
stål
Längd (cm)
155 cm
Djup (cm)
60 cm
Höjd (cm)
78 cm
Viadurini Living

2-sits bänk med mittbord, färgglad kontorsdesign tillverkad i Italien.

Den enkla designen av denna 2-sitsiga kontorsbänk med ett litet bord i mitten kan anpassas till olika sammanhang.
Dess särdrag ges av det innovativa material som den består av: den tekniska polymeren gör tillbehöret flexibelt, efter kroppens rörelser för att garantera ett helt ergonomiskt säte. Det är ett plastmaterial som har fysiska och mekaniska egenskaper som liknar metaller och som kan vara 100% återvinningsbart med TÜV GS -certifiering.

Den resistenta metallstrukturen ger maximal praktisk och säkerhet, vilket garanterar komfort och ergonomi för dem som vill ha ett komplement av hög funktionell och estetisk kvalitet.

Tekniska funktioner:
  • Konstruktion: 2-sits balk med svartmålat bord, monocoque i technopolymer med RAL-finish, stödkonstruktion i stål med kromfinish.
  • Bas: Svartmålad balk med förkromade ben i stålrör med 16 mm diameter.
  • Fötter: svarta.

Tillverkningsprocessen sker i full respekt för miljömässig hållbarhet genom att välja en stor del av 100% återvunnet råmaterial från början.
Dessutom omsluter kvaliteten på 100% Made in Italy stolt riktnings- och designsystem samt drift och produktion för att garantera en ergonomisk produkt och värde.

Utformningen av ett ergonomiskt säte kräver faktiskt en fördjupad kunskap om människans anatomiskt-fysiologiska och psykologiska kognitiva egenskaper för att gynna arbetarens fullständiga välbefinnande.
Tack vare kontinuerlig forskning och tekniska innovationer föds en certifierad högkvalitativ sits , utformad kring människan och hans arbetsmiljö.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter