Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2-sits soffa modern design i läder, konstläder eller tyg Gelso

Kod: GELSO
kr 17.172,82
Moms ingår

madein_italy

Tjänster i samband med produkten

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
L 143 x B 90 x H 102 cm
Leveranstider
15/20 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Stile Relax
2-sits soffa modern design i läder, konstläder eller tyg Gelso, tillverkad i Italien
Mullbär är en soffa utrustad med en hög och bekväm ryggstöd som passar med elegans till de mest skiftande inredningslösningar tack vare det breda spektrum av färger som kan uppnås. Den justerbara nackstöd ger oss möjlighet att justera halsen komfort och rekommenderas vid nackproblem.
I tillägg till den fasta versionen, är soffan Gelso även på den motoriserade versionen med en elektrisk sits (EL1 GELSO-kod) eller med 2 elektriska sessioner (GELSO-EL2 kod).

FUNKTIONER:
- Struktur:
trä täckt med ett skikt av polyuretan- och metall mekanik.
- Stoppning: ekologisk polyuretanskum med olika densiteter täckta med ett dakron.
- Covering: läder, konstläder och tyg fläcken.
- Fötter: trä.

COVERS TILLGÄNGLIG:
Mulberry fåtölj finns i olika typer av beläggning, indelade i olika kategorier beroende på priset:
1) Kategori A:
- fläckresistent tyg Savoy; Savoy är en väv av modern uppfattning, behaglig att ta och mycket motståndskraftig mot slitage och nötning. Det viktigaste inslaget i detta tyg är dess totala ogenomtränglighet för vatten: det är i själva verket gatantito som "vattenavvisande". 89% Polyester, 8% Nylon, 2% Bomull, 1% Viskos.
- fläckresistent tyg Ritz;    Ritz är en behaglig att ta tyget, vald som en beläggning för dessa fåtöljer tack vare dess karakteristiska motstånd mot slitage. Det är en fläckresistent tyg sammansatt av 86% polyester, 14% polyamid. Vikt / tjocklek 490 gr / mtl.
2) Kategori B:
- Faux America;   Amerika är en läderimitation gjord av 100% PU. Den har en vikt på 460 g / lm och finns i en mängd olika färger. Mjukhet och flexibilitet är kännetecken för denna beläggning och gör den perfekt för de mest eftertraktade modeller av fåtöljer och bearbetas.
- Faux Luxor; Luxor är en läderimitation gjord av 100% PU. Mjuk, har en vikt av 460 g / m ^ och är tillgängligt i ett stort antal färger. Mrobidezza och elasticitet är de egenskaper som utmärker denna typ av beläggning och gör den lämplig för speciella och sofistikerade modeller.
3) Kategori Hud: fint läder Morgan, 100% läder.

HUR ATT VÄLJA Finishen: dall'apposito välja rullgardinsmenyn kategori Qualle tillhör den önskade beläggningen. Sedan visar den färgkartan i förhållande till ditt val och visar i rutan, placeras bredvid bilderna producerade de önskade färgkoden.

italienska tillverkaren
Den här artikeln är gjord av ett italienskt företag som specialiserat sig på tillverkning av fåtöljer, massagestolar och alzapersona, avkopplande soffor och motoriserade soffa, utformat för att säkerställa psyko fysiska välbefinnande och kvalitet med en perfekt blandning c ompetenze teknik, hantverk och känsla för design och moderna former. Genom att välja en produkt av detta företag, är du garanterad att inte bara få en 100% italienska och garanteras, men också ett tekniskt och funktionellt system som integrerar och expanderar tack vare en rad mekaniska lösningar, optioner, val av modeller och storlekar med ett brett utbud av tyger och ytbehandlingar. I själva verket, olika anpassningar är möjliga, i syfte att erhålla riktiga fåtöljer skräddare utformade och tillverkade med hänsyn till alla behov och krav.
kvalitet
Tekniska experter, som uppdaterar och ständigt förnya sina kunskaper och skickliga hantverkare, en djup kunskap om material och tillverkningstekniker säkerställa att produkterna är tillverkade med största omsorg och är tekniskt avancerade.
bearbetning
Specialiserad personal i stoppade möbler industri med förmåga att konstruera och montera stolar, och tekniker som har specifik kompetens inom konstruktion av sofistikerade mekanismer som möjliggör produktion av fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona. Den långa erfarenhet och känsla för modern design garanterar sessionerna Det unika och mångsidighet som gör möbler som kan integreras i olika hemmiljöer.
teknik
Utvecklade mekanismer erbjuder flera funktioner och kan placeras i vissa områden i sessionerna och låt montera stolar / soffor avkoppling, massagestolar och fåtöljer alzapersona som har alternativ för att passa behoven hos varje kund.
Mekanismer till en eller två motorer, rörelsen av fotplattan och tillbaka omväxlande autonom eller självständig, lyftfunktionen, alzapersona anordning som gör det möjligt att lätt anta upprätt läge, vibromassage för en trevlig distribuerad effekt på ryggen, sätet och fotsteg, automatisk eller motoriserad rörelse, är dessa möjligheter och kombinationer utvecklas: en harmonisk uppsättning lösningar för att möta alla typer av krav.

Nyligen visade produkter