Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2-sits utomhus soffa i aluminium och tyg - Stuga lyx av Talenti

Kod: COTTAGEDIV2
kr 66.977,49
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L 210 x P 100 x H 73 cm H sits 20 cm
Designer
Ramón Esteve
Leveranstider
20 arbetsdagar
sittutrustning
tyg
Strukturmaterial
aluminium
Talenti

Två-sits soffa för utomhusbruk med modern design i vit aluminium eller grafit och tyg, Cottage Luxury av Talenti.

The Cottage Luxury tvåsitsig trädgårdssoffa har en struktur gjord av pulverlackerad aluminium och avtagbara kuddar i tyg med torrskumdynor.
Ryggstödet stöds av syntetiska elastiska remmar som är samordnade med färgen på det syntetiska repet som täcker armstöden.
Det syntetiska repet är ett material bestående av en dubbel fläta konstruerad med en polyesterkärna och ett flerfilamentskydd. Den yttre fibern som den består av är vattentät och motståndskraftig mot UV-strålar.
Finns i tre olika färger:
  • struktur i vitt aluminium, armstöd och ryggstöd i syntetiskt rep och ljusgrå remmar, säte i ljusgrått tyg (100% pp tyg);
  • grafit aluminiumstruktur, armstöd och ryggstöd i syntetiskt rep och mörkgrå remmar, säte i mörkgrått tyg (100% pp tyg);
  • grafit aluminiumstruktur, armstöd och ryggstöd i syntetiskt rep och mörkgrå remmar, säte i svart / vitt tyg (100% pp tyg).
Cottage Luxury- kollektionen har en rustik anda som ses över på ett modernt och innovativt sätt.
Det kombinerar kvaliteten på många material. Strukturen är gjord av aluminium, sätet är tillverkat av snabbtorrt skum och är täckt i tyg som är resistent mot atmosfäriska medel.
Denna produkts särdrag uppskattas särskilt i modulernas ryggstöd och armstöd. Tillverkad av syntetiskt elastiskt band för det förra och syntetiskt nautiskt rep för det senare.

Vi är officiella Talenti-återförsäljare, därför kan vi förse dig med alla artiklar av detta märke. Kontakta oss för information.
OBS : Dekorativa kuddar ingår inte i priset; För ytterligare skydd rekommenderar vi dessutom att du använder specialöverdrag under vintersäsongen, på kvällen eller vid ofta förekommande regn.
Kontakta oss med hjälp av formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter