För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2-sits utomhus soffa i korg New York av Talenti

Kod: HKNYDI2001
kr 11.750,33 kr 13.461,63 -13%
- +
Leveranstider
15 arbetsdagar
Talenti
2 sits utomhus soffa New York by Talenti
Åtgärder 82x160x72 cm
New York trädgårdsfront finns i olika färger.
funktioner
New York soffa tillverkad av vävt korgfiber på en aluminiumstruktur målad för att matcha fiberens färg. Sitt- och ryggkuddar finns i dacron och polyuretanskum med lättvattent tygbeläggning, resistent mot vatten och UV-strålar. Alla kuddar ingår i priset.
Användning och underhåll
För extra skydd rekommenderar vi användning av speciella omslag på vintern eller på kvällen, om det utsätts för frekventa regn. Begär ett offert för täckning.
Kuddarna i dacron och polyuretanskum måste skyddas omedelbart i händelse av regn för att förhindra bildning av mögel. Tvätta kuddarna med en normal cykel vid en maximal temperatur på 40 ° C och järn med icke-hett järn vid en maximal temperatur av 110 ° C, helst utan ånga. Tvätta med tvättmedel för färgat eller känsligt och använd inte blekmedel eller derivat.
Inga specifika tvättmedel behövs för att rengöra korgfibrerna. Vid resistenta fläckar, rengör du ytorna med en svamp, vatten och neutral tvål.
Talenti erbjuder lösningar för att förse dina exteriörer med stil och förvandla din trädgård till ett hörn av grön design.
Upptäck samlingen av bord, stolar och trädgårds salonger, utformade för att du ska kunna njuta av dina ögonblick av avkoppling utomhus.

VARFÖR KÖP DEN :
  • utmärkt valuta för pengarna
  • designad av kreativa designers
  • resistent över tiden
  • gjord med kvalitetsmaterial

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies