Made in Italy

2-sits utomhussoffa med aluminiumstruktur Tillverkad i Italien - Amata

  • Made in Italy
  • Kod: AMATA5
kr 31.312,15
Material Aluminium
Leveranstider 1 arbetsvecka
Längd (cm) 123
Djup (cm) 66
Höjd (cm) 82
Sitthöjd (cm) 43

2-sits trädgårdssoffa med aluminiumstruktur Tillverkad i Italien.

Den här kollektionen representerar en blandning av tradition och innovation tack vare den perforerade texturen som refererar till en 50-talsstil omtolkad i en modern tonart.
Utomhussoffa med struktur gjord av aluminium . Lättheten hos aluminium uttrycks genom kombinationen av böjda linjer med tydligare och mer väsentliga geometrier, skickligt bearbetade av experter från Made in Italy- hantverkare för att ge de många elementen modern, praktisk och elegans. Denna utomhussoffa kombinerar design och enkelhet , resultatet av enkla men motståndskraftiga material som ger liv åt en produkt med en originell och avantgardistisk design, perfekt för att komplettera alla miljöer.

Soffan är ett nödvändigt komplement i dina utomhusområden för att njuta av total avkoppling under de varma sommardagarna.
Det är ett komplement av karaktär, som lämpar sig för att personifiera miljön där den är placerad med stil och sofistikering. Den kombinerar charm och funktionalitet och har utmärkt slitstyrka. Perfekt i trädgården såväl som i poolen, den här soffan kommer att personifiera rummen med design och karaktär. Dessutom filtrerar dess perforerade mönster ljuset och projicerar ett behagligt skuggspel på marken.

Tillgängliga ytbehandlingar :

  • lera
  • duva.
Alternativ:
  • med kuddar
  • inga kuddar

För all information eller offert kan du kontakta oss genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information " eller genom att skriva ett e-postmeddelande till våra adresser.
Vi står till ditt fulla förfogande för alla förtydliganden eller hjälp i din köpprocess.

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev