Made in Italy

2-sits vardagsrumssoffa i grått tyg med Made in Italy Border - Ardenne

  • Made in Italy
  • Kod: ARDENNE1
kr 26129,45 kr 32661,87 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 30/45 arbetsdagar
Längd (cm) 212
Djup (cm) 115
Höjd (cm) 45

2-sits soffa i tyg med rörliga ryggstöd Tillverkad i Italien.

2-sits vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien helklädd i tyg grå med orange passpoal och orange ryggkuddar med gul passpoal . Strukturen är gjord av gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädersystemet använder sammanvävda elastiska band medan sitt- och ryggdynorna är vadderade med polyuretanskum . Produktens funktionalitet understryks av det praktiska och helt avtagbara höljet ryggkuddar som kan flyttas för att välja sin fria placering för att anpassa soffan efter dina egna komfortbehov.

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt, perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling på.

Mått :
  • soffa: B 212 x D 115 x H 45 cm;
  • ryggkudde: B 90 x D 37 x H 37 cm.
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro