Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

2 Stolar i bokdesign klädda i tillverkad i Italien Tyg - Scab Design Lady B

Kod: LADYBPOP1
kr 9.978,27
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Tyg och trä
Leveranstider
5 arbetsdagar * Leveranstiden kan öka om produkten inte finns i lager.
Längd (cm)
57
Djup (cm)
60
Höjd (cm)
82
Scab Design

Modern trästol med vadderat och stoppat skal Tillverkat i Italien, 2 st.

Tillverkad i Italien modern stol bestående av ett stoppat skal med en teknopolymerkärna och icke avtagbart tygöverdrag och en 4-benad träkonstruktion. Den underbara kombinationen av trä och sätets finish skapar en artikel med en modern och raffinerad stil som har innovation och originalitet som sitt yttersta mål. Perfekt för att komplettera inredningen av matsalar eller kök som behöver en elegant och samtidigt kreativ touch för att skapa en varm och välkomnande atmosfär som säkerställer en bekväm sittplats.

Storlek : L 57 x P 60 x H 82 cm

Produkten finns i olika färger : vi uppmanar dig att visa rullgardinsmenyn "Seat" för att välja den färg du föredrar.

Strukturfinisher tillgängliga :
  • blekt bok;
  • svartlaserad bok.
En stor produktiv själ och uppmärksamhet på detaljer gör SCAB Design till en symbol för Made in Italy . Extraordinära objekt, som tar form från principerna om skönhet och funktionalitet . En oändlig sökning efter materiens perfektion. Kvalitet och stil för hemgjord design.
Scab Design har skapat dessa föremål i 60 år, alla helt av italiensk produktion , och har fått fullt erkännande för högsta kvalitet . Det bygger estetiskt anmärkningsvärda och viktiga föremål i deras dagliga användning.

Certifiering av säten och inredningselement är ett val och en anledning till stolthet för Scab. Catas utför tester som gör det möjligt att nå motstånds-, stabilitets- och belastningstester, även i de mest intensiva användningsområdena.
Scab Design-produktioner är perfekt återvinningsbara, eftersom de enskilda komponenterna som utgör dem snabbt kan differentieras. Varje plastelement har identifieringsmärket enligt EN 16139.2013-standarden och ger enkla indikationer för återvinning. All Scab-produktion tillverkas med 100% återvinningsbara material .

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter