Made in Italy

2 Trädgårdsfåtöljer i stål och Sapelli Mahogny Tillverkade i Italien - Sisiwood

  • Made in Italy
  • Kod: SISIWOOD1
kr 18.362,64
Leveranstider 35/40 arbetsdagar
sittutrustning trä
Strukturmaterial metall
Längd (cm) 62
Djup (cm) 55
Höjd (cm) 80
Sitthöjd (cm) 45

2 st stapelbara trädgårdsfåtöljer i metall och trä Tillverkade i Italien

2 stapelbara utomhusfåtöljer tillverkade med galvaniserad och duggråmålad metallram , sits och rygg i träbehandlat för utomhusbruk, sapele mahognyfinish , helt Made in Italy.

Denna trädgårdsfåtölj är en sann psalm till fusionen mellan natur och industriell design. Den bärande strukturen, gjord av metall, har en duvgrå finish som utstrålar en subtil och sofistikerad värme, som kan integreras harmoniskt med den yttre miljön.

En touch av hantverk ges genom användningen av trä i sitsen och ryggstödet: två böjda plattor med strategiskt avstånd tillåter optimalt luftflöde, perfekt för varma sommardagar. Träet, utvalt för sin skönhet och dess motståndskraft mot elementen, sticker ut för sin varma färg och naturliga ådring som gör varje del unik.

Denna fåtölj är inte bara en plats att sitta på, utan ett funktionellt konstverk , som kombinerar robustheten hos metall med träets varma estetik . Den är designad för att erbjuda maximal komfort, med en ergonomisk form som rymmer kroppen, så att du kan tillbringa timmar av avkoppling utan att tröttna.

Perfekt för dem som vill ge en touch av klass och naturlighet till sitt utomhusutrymme, denna fåtölj är idealisk för alla trädgårdar, terrasser eller uteplatser, både i kombination med ett bord för utomhusluncher och som ett enda element för att njuta av en stunds paus . Med sin konstruktion designad för att hålla över tid, representerar denna fåtölj en investering i skönheten och kvaliteten på friluftsliv.

Mått:
  • längd: 62 cm
  • djup: 55 cm
  • höjd: 80 cm
  • sitthöjd: 45 cm
  • armstödshöjd: 66 cm
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev