För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

3-håls mässing badrumsblandare Melrose 21 av Fir

Kod: 211220
kr 6.446,02

madein_italy

- +
Material
mässing
Leveranstider
4 veckor
Fir Italia
Trehåls mässingsbänksvattenblandare Melrose 21 av Fir, tillverkad i Italien
Bänkskivsblandare med tre hål, i kromfinish med klassisk design; 130mm hög och med 140mm hjulbas, komplett med avlopp och dragstång.
Tillverkas helt i Italien med material av hög kvalitet som överensstämmer med europeiska standarder.
Denna blandare ger installationen på toppen, utrustad med luftare och 90 ° keramiskt huvud; rekommenderas för sitt energisparande system för vattenbesparing på 6L / min och för dess roterande leveransutlopp.

Underhåll och rengöring: Vi rekommenderar att du torkar med en mjuk trasa eventuella droppar eller vattenpålagringar på produkten. Lämna inte våta trasor eller våta svampar på den; Undvik användning av slipande eller skurade svampar som förstör ytan. Använd inte någon rengöringsmedel för rengöring som innehåller klor eller dess föreningar som kan oxidera mixern.
För ett perfekt underhåll avlägsna luftaren och fördjupa den i några timmar i den utspädda ättika och skölj sedan med mycket vatten, så att alla föroreningar och kalkavlagringar försvinner.

För mer information och uppskattningar tveka inte att kontakta oss på clienti@viadurini.it.

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies