Made in Italy

3 -sits kontorsbänk i stål och färgad återvunnen teknopolymer - Verenza

  • Made in Italy
  • Kod: VERENZA4
kr 12.096,64 kr 15.120,71 -20%
Leveranstider 15 arbetsdagar från beställningsdatum
Strukturmaterial stål
Längd (cm) 155 cm
Djup (cm) 60 cm
Höjd (cm) 78 cm

3-sits bänk för kontoret i stål och färgad technopolymer tillverkad i Italien design.

Den enkla utformningen av denna 3-sitsiga kontorsbänk kan anpassas till olika sammanhang.
Dess särdrag ges av det innovativa material som den består av: den tekniska polymeren gör tillbehöret flexibelt, efter kroppens rörelser för att garantera ett helt ergonomiskt säte. Det är ett plastmaterial som har fysiska och mekaniska egenskaper som liknar metaller och som kan vara 100% återvinningsbart med TÜV GS -certifiering.

Den resistenta metallstrukturen ger maximal praktisk och säkerhet, vilket garanterar komfort och ergonomi för dem som vill ha ett komplement av hög funktionell och estetisk kvalitet.

Tekniska funktioner:
  • Konstruktion: 3-sits balk med monocoque i technopolymer finish RAL, stödkonstruktion i stål med krom finish.
  • Bas: Svartmålad balk med förkromade ben i stålrör med 16 mm diameter.
  • Fötter: svarta.

Tillverkningsprocessen sker i full överensstämmelse med miljömässig hållbarhet genom att välja en 100% återvunnen råvara från början.
Dessutom omsluter kvaliteten på 100% Made in Italy stolt riktnings- och designsystem samt drift och produktion för att garantera en ergonomisk produkt och värde.

Utformningen av ett ergonomiskt säte kräver faktiskt en fördjupad kunskap om människans anatomiskt-fysiologiska och psykologiska kognitiva egenskaper för att gynna arbetarens fullständiga välbefinnande.
Tack vare kontinuerlig forskning och tekniska innovationer föds en certifierad högkvalitativ sits , utformad kring människan och hans arbetsmiljö.

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev