Made in Italy

3-sits soffa med vändbar halvön fåtölj Tillverkad i Italien - Alsace

  • Made in Italy
  • Kod: ALSAZIA1
kr 31781,32 kr 39726,76 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 30/45 arbetsdagar
Längd (cm) 236
Djup (cm) 188
Höjd (cm) 84

3-sits vardagsrumssoffa med vändbar halvö fåtölj Tillverkad i Italien.

3-sits vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien med avtagbart klädsel i duvgrått tyg komplett med vändbar halvö-fåtölj som kan placeras till höger eller vänster om soffan eller kan flyttas självständigt. Strukturen är gjord av gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädersystemet använder sig av sammanflätade elastiska band, sittdynorna är vadderade med polyuretanskum medan ryggkuddarna är gjorda av dun.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling på.

Dess förverkligande kommer från en 100 % Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt, perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk , behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Mått:
  • soffa: B 236 x D 93 x H 84 cm;
  • fåtölj: B 95 x D 90 x H 70 cm.
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro