Made in Italy

3-sits soffa med vändbar sittpuff i tyg Tillverkad i Italien - Budapest

  • Made in Italy
  • Kod: BUDAPEST1
kr 17.806,64 kr 22.258,36 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar

3-sits soffa med vändbar sittpuff i krämfärgat tyg Made in Italy.

3-sits soffa med struktur av gran och spånskiva komplett med polyuretanstoppning och krämfärgad tygklädsel , helt tillverkad i Italien . Sitt- och ryggdynorna är däremot vadderade med polyuretanskum med akrylfiber för optimal komfort .

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling eller att vara tillsammans. Ryggkudden säkerställer också en korrekt och bekväm hållning tillsammans med de praktiska sidoarmstöden som ger ett stadigt och optimalt stöd .

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , perfekt utförande och uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en mjuk , behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Tillgängliga varianter:
  • L 220 x P 160 x H 93 cm (med halvö-puff);
  • L 220 x P 85 x H 93 cm (utan halvö-puff).
OBS : soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för en offert eller för mer information genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev