Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

3-sits trädgårdsoffa i vitt, beige eller grått tyg - Cliff Decò Talenti

Kod: CLIFFDIVANO2
kr 101.623,74
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L 295 x P 110 x H 64 cm H säte 38 cm
Designer
Ludovica & Roberto Palomba
Leveranstider
15 arbetsdagar
sittutrustning
tyg
Strukturmaterial
tyg
Talenti

Tre-sits utesoffa i modern design i vitt, beige eller mörkgrått tyg och rep; Cliff Decò av Talenti.

Tresitsen trädgårdsoffa   Cliff är tillverkad av aluminium med en 100% akryl, vattenavvisande beläggning . Det är avtagbart, lätt att tvätta och väderbeständigt. Inuti finns det polystyrensfärer.
En speciell egenskap är armstödet i syntetiskt nautiskt rep i samma färg som tyget.
Finns i tre olika färger:
  • beige melange tyg, beige armstöd sladd;
  • vitt tyg, beige armstöd;
  • mörkgrått tyg, armstöd för rep mörkgrått.
Det syntetiska nautiska repet är ett material som består av en dubbel fläta byggd med en polyesterkärna och ett propylenhölje med flera filament. Den externa fibern som den består av är vattentät och resistent mot UV-strålar.

Cliff Decò- samlingen spelar på kombinationen av olika material, synonymt med stor mångsidighet.
Detaljerna är gjorda med sammanflätade nautiska rep som skapar geometriska mönster och ger en touch av superglamorös lekfullhet.
Den kromatiska variationen i kombination med strukturernas modularitet gör att du kan ordna elementen i absolut frihet och generera oändliga kombinationsmöjligheter.
Speciellheten hos denna produkt uppskattas mer särskilt i ryggen på modulerna. Tillverkade av aluminium, täckt med syntetiskt nautiskt rep eller tyg, ger ryggen en fullständig personalisering av det yttre utrymmet, vilket alltid upprätthåller kollektionens stil. I själva verket minns även modulerna med ryggstödet i tyg repversionen tack vare armstöden, som är helt täckta med den.

Vi är officiella Talenti-återförsäljare, därför kan vi förse dig med alla artiklar av detta märke. Kontakta oss för information.
OBS : Dekorativa kuddar ingår inte i priset. för ytterligare skydd rekommenderar vi att du använder speciella skydd under vintersäsongen, på kvällen eller vid ofta regn.
Kontakta oss genom lämpligt formulär " Begär information ".

Nyligen visade produkter