Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

3-sits trädgårdssoffa i vadderat tyg och aluminium - Kryssning Alu Talenti

  • Kod: CRUISEDIVANO
kr 90.054,71
Moms ingår
Made in Italy
- +
Åtgärder
L 242 x P 101 x H 71 cm H sittplats 43 cm
Designer
Ludovica & Roberto Palomba
Leveranstider
20 arbetsdagar
sittutrustning
tyg
Strukturmaterial
aluminium
Talenti

Trädgårdssoffa i modern design i beige, ljusgrått eller mörkgrått tyg och aluminium; Cruise Alu av Talenti.

Cruise Alu tre-sits utomhus soffa har en struktur gjord av gjuten aluminium och avtagbara kuddar i tyg , med torr skum stoppning.
Ryggstödet och armstöden är täckta av syntetiskt rep , i linje med kollektionens nautiska stil.
Det syntetiska repet är ett material bestående av en dubbel fläta konstruerad med en polyesterkärna och ett flerfilamentskydd. Den yttre fibern som den består av är vattentät och motståndskraftig mot UV-strålar.
Finns i tre olika färger:
  • vit aluminiumstruktur, armstöd och rygg i sand syntetiskt rep, säte i sandtyg (100% PP-tyg);
  • grafit aluminiumstruktur, armstöd och ryggstöd i mörkgrått syntetiskt rep, säte i mörkgrått tyg (100% akryltyg, vattenavvisande);
  • grafit aluminiumstruktur, armstöd och ryggstöd i mörkgrått syntetiskt rep, säte i ljusgrått tyg (100% PP-tyg).
Cruise Alu- kollektionen kännetecknas av raffinerade och enkla former, som garanterar en original och rolig trädgårdsmöbler.
Det kombinerar kvaliteten på många material. Strukturen är gjord av gjuten aluminium som ger större stabilitet, sätet är tillverkat av snabbtorrt skum och är täckt i tyg som är resistent mot atmosfäriska medel.
Denna produkts särdrag uppskattas särskilt i modulernas ryggstöd och armstöd. Tillverkad av aluminium, täckt med syntetiskt nautiskt rep.
Den kromatiska variationen i kombination med strukturernas modularitet gör att du kan ordna elementen i absolut frihet och skapa oändliga kombinationsmöjligheter.

Vi är officiella Talenti-återförsäljare, därför kan vi förse dig med alla artiklar av detta märke. Kontakta oss för information.
OBS : Dekorativa kuddar ingår inte i priset; För ytterligare skydd rekommenderar vi dessutom att du använder specialöverdrag under vintersäsongen, på kvällen eller vid ofta förekommande regn.
Kontakta oss med hjälp av formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter