Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

3-sits trädgårdssoffa i vitt, beige eller grått tyg - Cliff Decò Talenti

Kod: CLIFFDIVANO2
kr 119.422,20
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L 295 x P 110 x H 64 cm H säte 38 cm
Designer
Ludovica & Roberto Palomba
Leveranstider
15 arbetsdagar
sittutrustning
tyg
Strukturmaterial
tyg
Talenti

Modern design tre-sits utomhus soffa i vitt, beige eller mörkgrått tyg och rep; Cliff Decò av Talenti.

Tresitsig trädgårdssoffa Cliff är gjord av aluminium med ett 100% akrylvattenavvisande tygöverdrag . Den är avtagbar, lätt att tvätta och motståndskraftig mot atmosfäriska medel. Inuti finns polystyrensfärer.
En speciell egenskap är armstödet i syntetiskt nautiskt rep i samma färg som tyget.
Finns i tre olika färger:
  • beige melange tyg, beige armstödsladd;
  • vitt tyg, beige armstödsladd;
  • mörkgrått tyg, mörkgrått armstödsladd.
Det syntetiska nautiska repet är ett material som består av en dubbel fläta konstruerad med en polyesterkärna och ett multifilamentpropenlock. Den yttre fibern som den består av är vattentät och motståndskraftig mot UV-strålar.

Cliff Decò- samlingen spelar på kombinationen av olika material, synonymt med stor mångsidighet.
Detaljerna är gjorda med sammanvävda nautiska rep som skapar geometriska mönster och ger en touch av superglamorös lekfullhet.
Den kromatiska variationen i kombination med strukturernas modularitet gör att du kan ordna elementen i absolut frihet och skapa oändliga kombinationsmöjligheter.
Särskilt hos denna produkt uppskattas särskilt i modulernas baksida. Tillverkad av aluminium, täckt med syntetiskt nautiskt rep eller tyg, ger ryggstödet en fullständig anpassning av utomhusutrymmet, och bibehåller alltid kollektionens stil. Faktum är att även modulerna med ryggstöd av tyg minns repversionen tack vare armstöden som helt täcks av den.

Vi är officiella Talenti-återförsäljare, därför kan vi förse dig med alla artiklar av detta märke. Kontakta oss för information.
OBS : Dekorativa kuddar ingår inte i priset; För ytterligare skydd rekommenderar vi dessutom att du använder specialöverdrag under vintersäsongen, på kvällen eller vid ofta förekommande regn.
Kontakta oss med hjälp av formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter