Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

3-sits utesoffa i metall, rep och tyg tillverkad i Italien - Orona

Kod: ORONADIV3
kr 29.164,09 kr 38.830,84 -25%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Metall, rep och tyg
Leveranstider
15/20 arbetsdagar
Längd (cm)
220
Djup (cm)
80
Höjd (cm)
71
Viadurini in the Garden

Tre-sits utomhus soffa i metall, tyg och rep med en färgglad Made in Italy design.

Denna utemöbellinje fokuserar sin uppmärksamhet på att använda rep i kombination med ljusa färger för att perfekt kombinera en modern och elegant design med roliga ytor som ger miljöens livlighet och karaktär.
Tack vare de olika färgkombinationerna som kan skapas mellan tyget, repet och metallens struktur, kan varje element i linjen förvandlas till ett unikt stycke. Tillverkad i Italien med innovativa tekniker och kvalitetsmaterial, kännetecknas av varje produkt av styrka, soliditet tack vare metallen och motstånd mot fläckar, mögel, fuktighet och solljus tack vare tyget som används för säten och ryggstöd.

Denna tre-sits utesoffa är en bit med en unik och förfinad design helt tillverkad i Italien med högkvalitativa råvaror för att säkerställa en långvarig slutprodukt som bibehåller sina egenskaper oförändrade. Det kännetecknas av dess omslutande linjer och är idealiskt för att dekorera utomhusmiljöer som trädgårdar eller stora terrasser, vilket ger karaktär och livlighet. Strukturen är tillverkad av metallmålad med härdpulver och 100% färgat akryltyg för att ge produkten utmärkt motstånd mot alla väderförhållanden .

Tillgängliga färger:
  • mintgrön;
  • ljusblå;
  • röd.

Nyligen visade produkter