Made in Italy

3-sits vardagsrumssoffa i antracittyg Tillverkad i Italien - Normandie

  • Made in Italy
  • Kod: NORMANDIA
kr 21.671,21 kr 27.089,10 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar
Längd (cm) 236
Djup (cm) 93
Höjd (cm) 84

3-sits vardagsrumssoffa i antracitfärgat tyg Tillverkad i Italien.

3-sits vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien med avtagbart överdrag i antracittyg . Strukturen är i gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädersystemet använder sig av sammanvävda elastiska band, sittdynorna är vadderade med polyuretanskum medan ryggkuddarna är inblandade.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling på.

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , perfekt utförande och uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev