Made in Italy

3-sits vardagsrumssoffa i avtagbart vitt tyg Made in Italy - Mykonos

  • Made in Italy
  • Kod: MYKONOS2
kr 26.688,85 kr 33.361,12 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 30/45 arbetsdagar
Längd (cm) 242
Djup (cm) 115
Höjd (cm) 42

3-sits soffa för vardagsrum med avtagbart klädsel i vitt och duvgrått tyg Tillverkad i Italien.

3-sits vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien med avtagbart klädsel i vitt tyg med duvgrå bård komplett med ryggkudde i duvgrått quiltat tyg med 90 cm vit bård. Soffan stöds av eleganta svanfötter i svart nickelfärgad metall (h 15 cm). Strukturen är i gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädersystemet använder sammanvävda elastiska band medan sitt- och ryggdynorna är gjorda av polyuretanskum .

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling på.

Dess förverkligande kommer från en 100 % Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt, perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Mått :
  • soffa: L 242 x P 115 x H 42 cm;
  • ryggkudde: B 90 x D 37 x H 37 cm.
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev