Made in Italy

4-sits modulär vardagsrumssoffa i blått tyg Tillverkad i Italien - Mykonos

  • Made in Italy
  • Kod: MYKONOS
kr 42.238,91 kr 52.798,69 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar
Längd (cm) 327
Djup (cm) 167
Höjd (cm) 42

Modulär vardagsrumssoffa i 4-sits tyg i Made in Italy-tyg.

Modulär vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien bestående av två element (4 sittplatser) klädda i blått tyg med quiltad sits och flyttbara ryggkuddar i gult tyg . Elementen har fötter i kromad metall (h 15 cm). Strukturen är i gran och spånskiva med polyuretanstoppning, täckt med ett skyddande tygfoder. Fjädersystemet använder sammanvävda elastiska band medan sitt- och ryggdynorna är vadderade med polyuretanskum .

Effektiviteten och moderniteten hos denna soffa understryks av det praktiska och helt avtagbara överdraget ryggkuddar som kan flyttas för att kunna välja sin fria placering för att anpassa soffan efter dina egna komfortbehov.

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling på.

Dess förverkligande kommer från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är utvalda för att säkerställa en högkvalitativ slutprodukt, perfekt gjord och med uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Resultatet är en mjuk, behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

Mått :
  • soffa: B 327 x D 167 x H 42 cm;
  • 1 ryggkudde: B 70 x D 37 x H 37 cm;
  • 2 ryggkuddar: B 90 x D 37 x H 37 cm.
OBS Prydnadskuddar ingår ej, kontakta oss för mer information. Soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev