Made in Italy

4 taklampor i modern design som gjorts i Italien, diam. 70 cm, Lena

  • Made in Italy
  • Kod: LENA1483
kr 5714,62 kr 6349,58 -10%
Åtgärder Diameter 70 cm H22
Leveranstider 7 arbetsdagar * leveranstiden kan öka, om objektet inte är närvarande i lagret.
4 taklampor av modern design Made in Italy, Ø70, Lena
Plafond 4 lampor med PMMA opal diffusor cap. Attack i vitlackerat metalltaket. Ett fästsystem med magneter. Fris i sandylex pärla, dekorerad version finns i grått och lila. Begär en offert till: clienti@viadurini.it.

E27
Lampor: 4 x 42 W max - E27 HG (ingår ej).

italiensk producent
Den här artikeln är gjord av ett företag som sedan 1997 kombinerar idéer, material och stil för att skapa poster för livet för alla dagar. Design blir praktisk och prisvärd, varje dag blir en upplevelse utöver det vanliga, omtolka begreppet ljus och rymd.
Använda material såsom akryl, polykarbonat, trä och termofuse material och återvunnen plast i kombination med en blandning av erfarenhet och kreativitet, de formade artiklar med en unik design, men ändå funktionell. Lampor upphängning, moderna taklampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor ... inredning är utformade för att skapa spänning och provocera en omisskännlig känsla av välbefinnande.
Filosofin bakom företaget är "god design": en filosofi, en tanke, ett annat sätt att leva och ett nytt sätt att njuta av sina skapelser ambiente.Nascono så lätt design, viktigt och hållbart, att komma in i hem över hela världen.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro