Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

4 utomhusstolar i polykarbonat tillverkade i Italien - Scab Design Vanity

Kod: VANITYCHAIR
kr 6.638,26
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Polykarbonat
Leveranstider
5 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten inte finns i lager.
Längd (cm)
49
Djup (cm)
55
Höjd (cm)
88
Scab Design

Stapelbar utomhusstol i polykarbonat modern design Tillverkad i Italien, 4 st.

Made in Italy utomhus stol helt gjord av återvinningsbar polykarbonat. Dess struktur möjliggör stapling upp till maximalt 4 stycken, vilket säkerställer utmärkt rymdoptimering vid behov.
Dess fräscha och moderna design gör varje stol unik i sitt slag, perfekt för dem som letar efter en diskret produkt som inte går obemärkt förbi tack vare de underbara ytor som finns tillgängliga som ytterligare ökar dess estetiska värde, vilket gör det möjligt att komplettera möblerna. omgivning på ett homogent sätt och samtidigt skapa en bekväm och välkomnande atmosfär.

Storlek : L 49 x P 55 x H 88 cm

Tillgängliga färger :
  • transparent;
  • transparent rökt;
  • Vit.
En stor produktiv själ och uppmärksamhet på detaljer gör SCAB Design till en symbol för Made in Italy . Extraordinära objekt, som tar form från principerna om skönhet och funktionalitet . En oändlig sökning efter materiens perfektion. Kvalitet och stil för hemgjord design.
Scab Design har skapat dessa föremål i 60 år, alla helt av italiensk produktion , och har fått fullt erkännande för högsta kvalitet . Han bygger estetiskt anmärkningsvärda och väsentliga föremål i deras dagliga användning.

Certifiering av säten och inredningselement är ett val och en anledning till stolthet för Scab. Catas utför tester som gör det möjligt att nå motstånds-, stabilitets- och belastningstester, även i de mest intensiva användningsområdena.
Scab Design-produktioner är perfekt återvinningsbara, eftersom de enskilda komponenterna som utgör dem kan snabbt differentieras. Varje plastelement har identifieringsmärket enligt EN 16139.2013-standarden och ger enkla indikationer för återvinning. All Scab-produktion tillverkas med 100% återvinningsbara material .
OBS: mörka färger kan markera typisk skuggning av materialet som ska betraktas som normalt.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter