Made in Italy

5-sits hörnsoffa i ljusgrå tyg Tillverkad i Italien - Budapest

  • Made in Italy
  • Kod: BUDAPEST2
kr 37760,18 kr 47200,25 -20%
Material Vävnad
Leveranstider 15/20 arbetsdagar
Längd (cm) 247
Djup (cm) 247
Höjd (cm) 93

5-sits hörnsoffa i ljusgrått tyg Tillverkad i Italien.

5-sits vardagsrumssoffa helt tillverkad i Italien med ljusgrå tygklädsel och struktur i gran och spånskiva med polyuretanstoppning. Sitt- och ryggdynorna har å andra sidan en polstring av polyuretanskum med akrylfiber. Denna möbel består av två soffor sammanfogade av ett runt hörn .

Minimalism och väsentlighet är huvuddragen i detta inredningselement för vardagsrummet som förkroppsligar komfort och funktionalitet tillsammans med en mångsidig och raffinerad design . Dess estetik präglas av enkla former och linjer som gör den till en idealisk soffa för att komplettera varje vardagsrum med en modern stil på ett elegant och sobert sätt, och erbjuder en mjuk och välkomnande yta att spendera dina stunder dedikerade till avkoppling eller att vara tillsammans. Ryggdynan säkerställer också en korrekt och bekväm hållning tillsammans med de praktiska sidoarmstöden som ger ett stadigt och optimalt stöd .

Dess skapelse härrör från en 100% Made in Italy produktionsprocess genom användning av högkvalitativa råvaror som är valda för att säkerställa en slutprodukt av hög kvalitet , perfekt utförande och uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en mjuk , behaglig och funktionell vardagsrumssoffa som kännetecknas av en solid och robust struktur med utmärkt hållbarhet.

OBS : soffklädseln finns i en mängd olika tyger och färger.
Kontakta oss för en offert eller för mer information genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro