Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

6 bägare för specialviner och destillat i handgjort glas - lätthet

Kod: LEGGEREZZA3
kr 3.360,90 kr 4.394,16 -24%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
överlägset ljudglas
Färg
transparent
Leveranstider
7-10 arbetsdagar
Viadurini Kitchen

Vinbägare för specialerbjudanden och sprit, lätt och sofistikerad modern design, handgjorda i överlägset ljudglas, 6 stycken.

Dessa klara och lätta vinglas i glas är födda från händerna på enkla män som ägnas åt sitt arbete, där det estetiska och konstnärliga värdet av glasbearbetning blandas med noggrant urval av material.

En innovation inom vinprovning och service som erhålls tack vare uppmärksamhet på former och den galna sökandet efter lätthet .
Utformning, studerats för varje typ av vin, presenter som en egenhet läpp finish, vilket gör effekten av att dricka mer bekväm och funktionell, med elegans och stringens i form som fungerar som nyckelord.

Nöjet med att smaka ansluter sig därmed till den överraskande lättheten och elegansen i glaset och erbjuder en unik upplevelse för varje vin, från vitt till rött, viktigt rött, från aromater till sprit, inklusive mousserande viner och champagne.

Material :
  • Blyfritt överlägset soniskt glas
Det är ett mycket högkvalitativt material valt för de specifika tekniska egenskaperna för maximal transparens, hög flexibilitet, hög motståndskraft mot brott och tvätt.

Typer tillgängliga:
  • för special- och spritdrycker: diameter 8 cm x H 24,5 cm - 41 cl
  • för aromatiska och speciella: diameter 8,5 cm x H 23 cm - 43 cl
  • för cognac: diameter 8 cm x H 130 cm - 32 cl

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter