Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

6 moderna stapelbara stolar i teknopolymer tillverkad i Italien - Scab Design Più

Kod: PIUSEDIA
kr 4.665,60
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Teknikpolymer
Leveranstider
5 arbetsdagar * Leveranstiden kan öka om produkten inte finns i lager.
Längd (cm)
53
Djup (cm)
54
Höjd (cm)
82
Scab Design

Utomhusstol med struktur i stapelbar teknopolymer Tillverkad i Italien, 6 stycken.

Utomhus stol med struktur i återvinningsbar teknopolymer med glasfiberförstärkning gjord med luft gjutning teknik. Möjligheten att stapla dem upp till maximalt 10 stycken ökar den funktionella sidan och möjliggör utmärkt optimering av utrymmet vid behov.
Tillverkad i Italien med kvalitetsråvaror , denna stol garanterar utmärkt hållbarhet och motstånd över tid tack vare sin solida och robusta komposition. Dess design är enkel och diskret , perfekt för dem som behöver en funktionell och bekväm produkt som på ett oklanderligt sätt kan komplettera inredningen av alla utomhusområden.

Storlek : L 53 x P 54 x H 82 cm

Tillgängliga färger :
  • Linné;
  • antracit.
En stor produktiv själ och uppmärksamhet på detaljer gör SCAB Design till en symbol för Made in Italy . Extraordinära objekt, som tar form från principerna om skönhet och funktionalitet . En oändlig sökning efter materiens perfektion. Kvalitet och stil för hemgjord design.
Scab Design har skapat dessa föremål i 60 år, alla helt av italiensk produktion , och har fått fullt erkännande för högsta kvalitet . Det bygger estetiskt anmärkningsvärda och viktiga föremål i deras dagliga användning.

Certifiering av säten och inredningselement är ett val och en anledning till stolthet för Scab. Catas utför tester som gör det möjligt att nå motstånds-, stabilitets- och belastningstester, även i de mest intensiva användningsområdena.
Scab Design-produktioner är perfekt återvinningsbara, eftersom de enskilda komponenterna som utgör dem snabbt kan differentieras. Varje plastelement har identifieringsmärket enligt EN 16139.2013-standarden och ger enkla indikationer för återvinning. All Scab-produktion tillverkas med 100% återvinningsbara material .

Nyligen visade produkter