Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

6 stapelbara aluminiumstolar utomhus tillverkade i Italien - Scab Design Chloé

Kod: CHLOETREND
kr 6.815,71
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Aluminium
Leveranstider
5 arbetsdagar * Leveranstiden kan öka om produkten inte finns i lager.
Längd (cm)
49
Djup (cm)
51
Höjd (cm)
83
Scab Design

Stapelbar utomhusstol i teknopolymer Tillverkad i Italien, 6 st.

Utomhus stol med säte i återvinningsbar teknopolymer med glasfiberarmering och ben i aluminium täckt i teknopolymer. Tillverkad i Italien med högkvalitativa material, den här artikeln säkerställer soliditet och utmärkt hållbarhet över tid, vilket ger liv åt en riktig kombination av funktionalitet och design. Dess linjer är enkla och diskreta, perfekta för dem som letar efter en bekväm och välkomnande stol som kan vara extremt mångsidig samtidigt och därför anpassar sig till alla möbler och skapar livliga och originella atmosfärer. Möjligheten att stapla dem upp till maximalt 8 stycken ökar ännu mer den funktionella sidan, vilket möjliggör en utmärkt optimering av utrymmet vid behov.

Storlek : L 49 x P 51 x H 83 cm

Tillgängliga färger :
  • Linné;
  • duvgrå;
  • pelargonrött;
  • antracit;
  • ljusgrå.
En stor produktiv själ och uppmärksamhet på detaljer gör SCAB Design till en symbol för Made in Italy . Extraordinära objekt, som tar form från principerna om skönhet och funktionalitet . En oändlig sökning efter materiens perfektion. Kvalitet och stil för hemgjord design.
Scab Design har skapat dessa föremål i 60 år, alla helt av italiensk produktion , och har fått fullt erkännande för högsta kvalitet . Det bygger estetiskt anmärkningsvärda och viktiga föremål i deras dagliga användning.

Certifiering av säten och inredningselement är ett val och en anledning till stolthet för Scab. Catas utför tester som gör det möjligt att nå motstånds-, stabilitets- och belastningstester, även i de mest intensiva användningsområdena.
Scab Design-produktioner är perfekt återvinningsbara, eftersom de enskilda komponenterna som utgör dem snabbt kan differentieras. Varje plastelement har identifieringsmärket enligt EN 16139.2013-standarden och ger enkla indikationer för återvinning. All Scab-produktion tillverkas med 100% återvinningsbara material .

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter