Made in Italy

730 Watt modern design handduksvärmare formad som en kaktus Cactusstyle

  • Made in Italy
  • Kod: CACTUSSTYLE
kr 36.992,66
Visar alternativ som är tillgängliga:
Åtgärder H.1500mm x L. 500mm x Mittavstånd 35 mm
Leveranstider 20/35 arbetsdagar
Garanti 2 år
Anpassade Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Den handdukshandgjorda finns i olika färger: den visar färgdiagrammet och anger koden för önskad färg i lämplig ruta.

Modern design radiator i form av en kaktus Cactusstyle
HUR VÄLJAR TERMOARREDO I SAMMAND MED DIMENSIONER AV DIN RUM
SQUARE METERS * NÖDVÄNDIG STRÖM (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* Uppgifterna bearbetades med tanke på en rumhöjd på 2,70 m.
** Uppgifterna är rent teoretiska och varierar beroende på byggnadens konstruktion och miljöegenskaper. För information kontakta din tekniker.
Radiantplatta i hydraulisk version med modern, original och unik design. Färgad stål radiator som påminner om formen av en kaktus. Tillverkad enbart med italienska material. Egenskapen hos denna handduksstativ är att alla svetsar är gjorda för hand.

material:
- stål

Funktioner :
- Utbyte (Δt50 ° C) 730 Watt

Obs! Ventiler och innehavaren är undantagna, för att få mer information: clienti@viadurini.it

VIKTIGT : Alla modeller kan installeras på befintliga system utan vägg eller hydrauliska ingrepp. De uppvärmda radiatorerna kommer att använda samma interaxes som redan finns i ditt hem, eftersom anpassning är det nya ordet! Om du vill ha en personlig radiator behöver du inget annat än att begära ett citat från: clienti@viadurini.it

TEKNISK RÅD : För att hålla produkten under de bästa förutsättningarna över tiden är det oroande under installationen att alla termostatventiler monteras med teflon och inte med hampa


Viadurini meddelar stolt lanseringen av sin nya samling av hemmamöls radiatorer, född från partnerskapet med Metalform , ett av de viktigaste företagen som i över 30 år har tillverkat termo 100% italiensk handgjord inredning.
Kombinationen av den autentiska italienska tillverkningstraditionen och den internationella framgången Viadurini som lyxig e-handel för hemmet ger livet till en samling av 33 modeller som finns i över 100 varianter som bryter mot de klassiska linjerna i de strålande elementen och skapar därmed ursprungliga produkter och Annonser som kan pryda och inreda något utrymme. Samlingen drar sin inspiration direkt från samtidskunsten och från de senaste trenderna som passerar Europa. Materialen? Bara det bästa som sagt om italienska ursprung och svetsar av alla handgjorda metalllegeringar.
En annan teknisk revolution som är möjlig med denna Metalform- samling av Viadurini är personalisering. Idag är radiatorer som anpassar sig till dig!
Färger, mönster, mönster och storlekar helt anpassade för att undvika att göra något byggnadsarbete hemma. Slutligen kan alla produkter som tillverkas av Metalform i samarbete med Viadurini begäras med en högre effekt än standarden. I själva verket cirkulerar mer vatten tack vare beläggningen och därför ger produkten mer värme. Effekten sträcker sig från 500 W till 2.4000 W. Mångsidig i placering och också idealisk för stora rum på grund av dess egenskaper med kaloriutbyte med minsta vattenhalt.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms