Made in Italy

Agra väggklocka i trä, modern design, tillverkad i Italien

  • Made in Italy
  • Kod: Agra
kr 5.707,93 kr 7.134,91 -20%
Leveranstider 7 arbetsdagar
Agra väggklocka i trä, gjord i Italien
Agra är en klocka där gafflar, knivar och skedar lever till liv på ytan vilket gör det till ett alternativt och originalt möbel för att dekorera väggarna i ditt kök.

Perfekt utformning och detaljer, skötsel av estetiken, produktens tillförlitlighet och serviceens allvar är de värderingar som italienska hantverkare följer för att skapa produkter av högsta kvalitet och design. Användningen av mindre kända träkärnor och den ständiga sökningen efter förbättring och hög kvalitet är element som skiljer den här klockan. Den är gjord genom att på ett modernt sätt återuppfinna den klassiska träläggningen, en gammal teknik av tid och fingerfärdighet. Förfarandena föreskriver att tunna träplattor 6 tiondelar av mm ska väljas en efter en baserat på venens egenskaper och den färg som bäst passar den specifika produkt som behandlas. Träplåtarna skärs så att de får små bitar, som sedan sammanfogas för hand, som ett pussel, och slutligen är panelen perfekt för hand.
Agra finns i två storlekar och tre olika färger som används på olika typer av trä:
Mått:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
färger:
- Kall: vit, svart, ljusgrå och mörkgrå askträ och mörkgrå och ljusgrå bolivar. Kanten är i svart aska och händerna är i naturligt aluminium;
- Varm: Trä essenser Ljus och mörk nyans, wenge och askfärgade sidor. Kanten är i wengefärgade sidor och händerna och siffrorna är i naturlig aluminium;
- Färger: mörkbrun och tegelbjörk, djup orange bolivar, mjukt orange gul bolivar och rödaska. Kanten är i wengefärgade sidor och händerna och siffrorna är i naturligt aluminium.
Askan är kompakt, resistent och samtidigt elastisk. Det används ofta i naturligt men också färgat, vilket förbättrar både materialets ven och färgens ljusstyrka. Sidorna är en hård, kompakt och elastisk väsen från tropiskt västafrika, svår att använda mörk fläck. Bolivaren är ett trä med en nykter, elegant essens, utan knutar eller tydliga ådror, med ett känsligt och silkesikt utseende. Sienano är ett dyrbart trä av afrikanskt ursprung, starkt karakteriserat av tunna parallella vener, vanligtvis i kontrast i nyanser från grått till gult.

Dekorera dina väggar och lägg personlighet med den här klockan från den otänkbara designen som gjordes i Italien. För mer information tveka inte att kontakta oss.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev