Made in Italy

Aluminium utomhus fyrkantigt högt bord Tillverkat i Italien - Nymeria

  • Made in Italy
  • Kod: NYMERIA8
kr 14597,14 kr 16219,08 -10%
Material Aluminium
Leveranstider 1 arbetsvecka
Längd (cm) 70
Djup (cm) 70
Höjd (cm) 105

Utomhus fyrkantigt högt bord med aluminiumrörstruktur Tillverkat i Italien.

Detta höga fyrkantiga utomhusbord kännetecknas av en modern och minimal design , perfekt för att dekorera din utomhusmiljö genom en minimal men funktionell estetik .
Högt trädgårdsbord helt tillverkat av grafitfärgat aluminiumrör . En möbel vars estetik präglas av balanserade volymer och rena former som gör att den kan inreda alla utomhusmiljöer, både inhemska och privata, med modern elegans.

Bordet kännetecknas av soliditet och robusthet, perfekt för att tillfredsställa alla typer av behov under stunder av gemytlighet tillbringade utomhus. Dess estetik är mångsidig och funktionell, vilket gör den till en perfekt inredningslösning för formella och informella tillfällen där den vinner centrum för uppmärksamheten tack vare sin sobra och avantgardistiska design .
Det här bordet lämpar sig med stil och klass för att bli huvudpersonen i miljön vid poolen, eller i alla utomhusområden som trädgårdar, terrasser eller verandor. Aluminium är huvudledaren för strukturen på detta soffbord, vilket ger liv åt en elegant och praktisk struktur.
Kvaliteten på dess material kännetecknas av det arbete som utförs och tillverkas helt i Italien .

Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda det lämpliga formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro