Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Aluminiumlampa med 2 justerbara lampor handgjorda tillverkade i Italien - Gemina

Kod: GEMINA2
kr 5.886,76 kr 8.182,61 -28%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Aluminium
Åtgärder
Bas: diameter 6 x H 12 cm; Ringar: diameter 12 cm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Viadurini Lighting

Handgjord taklampa i målad aluminium med dubbel justerbar ring Tillverkad i Italien.

Denna taklampa är handgjord i Italien av skickliga hantverkare och har en målad aluminiumkonstruktion utrustad med en dubbel vridring med fog. Komplett med transformator i den centrala cylindern.
Takbelysningskategorin representerar en perfekt lösning som används för att ge ljus till alla rum, så att du effektivt kan belysa ännu mindre rum och optimera utrymmen tack vare sin diskreta design . Förutom den praktiska aspekten blir det dock allt viktigare att välja tillbehör som kan revolutionera utseendet på rummet genom att berika dess estetik.
Det som kännetecknar detta komplement är dess enkla och minimala linjer som tillsammans med sin lilla storlek gör den till en perfekt lampa för dem som letar efter en särskilt funktionell lösning, en funktion som ges av möjligheten att rikta ljusstrålarna efter deras behov. Den här lampan förkroppsligar därför de två aspekterna, design och funktionalitet , som lyckas ge liv åt ljusspel som kan ge personlighet utan att vara påträngande och utan att avleda uppmärksamhet från de viktigaste inredningstillbehören. i rummet där den är placerad.

Lampa / uttag: AR111 LED 12V

OBS: glödlampa ingår inte.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter