Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Alzapersona Koppla fåtölj i tyg / läder / konstläder tillverkas i Italien Altea

Kod: ALTEAR
kr 17.172,82
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
L 75 x D 102 x H 109 cm
Leveranstider
15/20 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Stile Relax
Alzapersona Koppla fåtölj i tyg / läder / konstläder tillverkas i Italien Altea
Altea motoriserade stolen har en mekanism med två motorer som kan generera den oberoende rörelsen av ryggstödet i förhållande till fotplattan. Denna mekanism, genom en oberoende urval av två rörelser, medger erhållande olika kombinationer avkoppling. Förutom de mekaniska avkopplingsfunktioner tillhandahåller denna mekanism en alzapersona anordning som gör det möjligt att ta med lätthet upprätt läge för personer med motoriska svårigheter. I fasen för att höja stolen rör sig upp lika med 10 cm jord.

Position total avkoppling (Läs): tillåter total avkoppling når läs funktion med full öppning av ryggen, säte och fotstöd
TV eller läsposition: ryggstödet förblir i perpenficolare läge sätet och fotsteg öppnar för komfort till benen.
Lift Position (alzapersona): Det är viktigt för alla quekke situationer där personen har svårt att resa sig från sittande ställning

ALTERNATIV FINNS:

- Rull System:
är ett praktiskt mekaniskt lyftsystem på fyra oberoende hjul, som drivs av en pedalarmen placerad i den bakre delen av stolen. En funktionell och praktiskt system som tillåter dig att transportera stolen från rum till rum.

- BF 15 ** Lumbar Support: Svankstöd kit BF15 är en elektromekanisk anordning som kan erbjuda två stora fördelar för avkoppling. Det här gör du:
1. skräddarsy djupet på igen den nedre delen av ryggen, med en vandring av ca 10 cm, vilket garanterar ett effektivt stöd och vilsam till den nedre ryggraden.
2. få igenom BFM-programmet (Flex Tillbaka Mouvement), en lugnande masse rörelse av diskarna på grund av en upprepad och kontinuerlig dragkraft av ryggstödet lumbar kudde.

- Kit 5 Vibrator Life **: genom inverkan av en vibromassaggiante platta, utövar en massage av hela kroppen, stimulera avlastning av musklerna och underlätta blodcirkulationen.

- Kit Termo Parallell sits / ryggstöd **: stolen erbjuder möjligheten att ha en termisk zon för uppvärmning av en fördelaktig effekt i sätet och i ländregionen av ryggstödet.

** Kombinationen av svankstöd / Vibro Kit / Kit Thermo inte är möjligt, en enda val alternativ

- trumset 60 cykler: tillåter användning av stolen i alla hörn av huset, även bort från uttaget. Batteriet ger 60 hela arbetscykler. Den trumset INTE 'Kompatibel med alternativ Svankstöd / Vibro Kit / Kit Thermo.

COVERS TILLGÄNGLIG:
Altea Stolen finns i olika typer av beläggning, indelade i olika kategorier beroende på priset:
1) Kategori A:
- fläckresistent tyg Savoy; Savoy är en väv av modern uppfattning, behaglig att ta och mycket motståndskraftig mot slitage och nötning. Det viktigaste inslaget i detta tyg är dess totala ogenomtränglighet för vatten: det är i själva verket gatantito som "vattenavvisande". 89% Polyester, 8% Nylon, 2% Bomull, 1% Viskos.
- fläckresistent tyg Ritz;    Ritz är en behaglig att ta tyget, vald som en beläggning för dessa fåtöljer tack vare dess karakteristiska motstånd mot slitage. Det är en fläckresistent tyg sammansatt av 86% polyester, 14% polyamid. Vikt / tjocklek 490 gr / mtl.
2) Kategori B:
- Faux America;   Amerika är en läderimitation gjord av 100% PU. Den har en vikt på 460 g / lm och finns i en mängd olika färger. Mjukhet och flexibilitet är kännetecken för denna beläggning och gör den perfekt för de mest eftertraktade modeller av fåtöljer och bearbetas.
- Faux Luxor; Luxor är en läderimitation gjord av 100% PU. Mjuk, har en vikt av 460 g / m ^ och är tillgängligt i ett stort antal färger. Mrobidezza och elasticitet är de egenskaper som utmärker denna typ av beläggning och gör den lämplig för speciella och sofistikerade modeller.
3) Kategori Hud: fint läder Morgan, 100% läder.

HUR ATT VÄLJA Finishen: dall'apposito välja rullgardinsmenyn kategori Qualle tillhör den önskade beläggningen. Sedan visar den färgkartan i förhållande till ditt val och visar i rutan, placeras bredvid bilderna producerade de önskade färgkoden.

FUNKTIONER:
- Struktur:
trä täckt med ett skikt av polyuretan- och metall mekanik.
- Stoppning: Jag expandera polyuretan med olika densiteter täckta med ett dakron.
- Covering: läder, konstläder och tyg fläcken.
- Fötter: trä.

De fåtöljer av denna linje kommer att vara komplett med användarmanual, certifiering enligt EU: s normer, produkt- och garantisupport för kunderna.

Förutom de ovan listade tillval kan du få på begäran liners   skydd som tagits fram för att säkerställa skydd mot slitage och smuts av de ämnesområden. E 'tillhandahålls ett lock för ryggen, en för sittande och en för armstöden som överensstämmer med komponenterna som omärklig deras närvaro.
För mer information och / eller kontakta oss på clienti@viadurini.it uppskattningar.

italienska tillverkaren
Den här artikeln är gjord av ett italienskt företag som specialiserat sig på tillverkning av fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona,   utformade för att säkerställa kvaliteten psykofysiska välbefinnande med en perfekt blandning c ompetenze teknik, hantverk och känsla för design och moderna former. Genom att välja en produkt av detta företag, är du garanterad att inte bara få en 100% italienska och garanteras, men också ett tekniskt och funktionellt system som integrerar och expanderar tack vare en rad mekaniska lösningar, optioner, val av modeller och storlekar med ett brett utbud av tyger och ytbehandlingar. I själva verket, olika anpassningar är möjliga, i syfte att erhålla riktiga fåtöljer skräddare utformade och tillverkade med hänsyn till alla behov och krav.
kvalitet
Tekniska experter, som uppdaterar och ständigt förnya sina kunskaper och skickliga hantverkare, en djup kunskap om material och tillverkningstekniker säkerställa att produkterna är tillverkade med största omsorg och är tekniskt avancerade.
bearbetning
Specialiserad personal i stoppade möbler industri med förmåga att konstruera och montera stolar, och tekniker som har specifik kompetens inom konstruktion av sofistikerade mekanismer som möjliggör produktion av fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona. Den långa erfarenhet och känsla för modern design garanterar sessionerna Det unika och mångsidighet som gör möbler som kan integreras i olika hemmiljöer.
teknik
De utvecklade mekanismerna erbjuder flera funktioner och förmågan att placeras i särskilda områden av sessionerna och låt montera avkoppling fåtöljer, massagestolar och fåtöljer alzapersona som har alternativ som passar behoven hos varje kund.
Mekanismer till en eller två motorer, rörelsen av fotplattan och tillbaka omväxlande autonom eller självständig, lyftfunktionen, alzapersona anordning som gör det möjligt att lätt anta upprätt läge, vibromassage för en trevlig distribuerad effekt på ryggen, sätet och fotsteg, automatisk eller motoriserad rörelse, är dessa möjligheter och kombinationer utvecklas: en harmonisk uppsättning lösningar för att möta alla typer av krav.

Nyligen visade produkter