Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Ange Connubia Calligaris i glasdesign konsol, L110xP33 cm

Kod: ENTER
kr 9.280,36
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
Den 110xP 33xH 73cm
Leveranstider
* 20 arbetsdagar Leveranstiden kan variera om produkten finns inte i lager
Connubia
Connubia Calligaris Ange konsol designen Made in Italy glas, L110xP33 cm
Console modell Ange Connubia av Calligaris   från glasstrukturen och den främre stödytan rundade.
Helt i böjda glas, tunn tjocklek men stark, är konsolen Ange den perfekta kombinationen av design och teknik. Estetiskt eleganta form karaktäriseras av bron, med den rektangulära stödytan lätt rundad på den främre sidan.

Italiensk tillverkare: Calligaris
År 2016 Calligaris lanserar nytt varumärke Connubia av Calligaris: en samling som innehåller all tradition, kvalitet och design som alltid har följt den 'italienska företaget. Calligaris Manzano föddes i Friuli 1923 som en hantverkare verklighet familj; Friuli-baserade företaget initialt specialiserat på produktion av rustika trästolar med halm, och sedan omvandlas på 60-talet och 80-talet blåst industrin och expandera sitt sortiment, inculdendo fast matbord, utdragbara bord konstruktion, möbler till sovrum, vardagsrum och komplement.
Idag Calligaris är känd över hela världen, betjänar mer än 90 länder och att använda sig av samarbete med internationella designers. Den kvalitet och stil av sina samlingar härrör från en djup passion för produkten, samt omfattande kontroller i varje produktionsprocess.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter