Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Anka-formad staty i flerfärgat Murano-glas Tillverkat i Italien - Ficka

  • Kod: POCKET
kr 1.022,88 kr 1.534,26 -33%
Moms ingår
Made in Italy
- +
Material
Muranos glas
Leveranstider
10/15 arbetsdagar
Höjd (cm)
H 7 cm
Viadurini Decor

Handgjord flerfärgad Murano-glas Anka Tillverkad i Italien, hög kvalitet.

Anka- formad prydnad med en elegant och sofistikerad stil helt handgjord i Murano-glas genom fusion av små glasbitar i olika färger, kallad murrine , för att få en underbar mångfärgad effekt som tillsammans med de gyllene detaljerna gör att du kan skapa en stilren produkt som kan anpassas oklanderligt till alla inredningssituationer. Bearbetningen av detta raffinerade material är stolt märkt Made in Italy eftersom det har ägt rum i staden Venedig sedan 1200 och ger kreativa, färgglada och högkvalitativa produkter liv, perfekt för att berika alla möbler med en touch av personlighet och färg. .

Mått : L 15 x H 7 cm

OBS : eftersom det här är en artikel gjord för hand i Italien är det möjligt att begära realisering av skräddarsydda och personifierade projekt. För information och / eller offert, kontakta oss med hjälp av formuläret " Begär information ".
Vi påminner dig också om att eftersom de är en handgjord produkt kommer ingen produkt att vara helt identisk med den andra. Varje artikel undertecknas och åtföljs av ett certifikat som intygar och garanterar ursprunget för tillverkningen i Italien .

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter