Made in Italy

Ansikts- och gästhanddukar i frotté bomull med lyxig Farnese spets - makar

  • Made in Italy
  • Kod: SPOSI1
kr 1915,07 kr 2393,87 -20%
Material bomullssvamp
Leveranstider 7 arbetsdagar objekt tillgänglig / 8 veckor objekt att producera

Ansiktshanddukar och gästhandduk i bomullsfrotté med Farnese-spets, tillverkad i Italien.

Traditionens värde förenar den moderna livsstilen med ansikts- och gästhanddukar i rosa beige bomullsfrotté med dekorativ Farnese-spets.
Handduken tillverkas i Italien av bomull av hög kvalitet och gör den mjuk vid beröring tack vare speciella behandlingar som förstärker dess naturliga utseende. Det är ett idealiskt tyg för badrummet eftersom det är allergivänligt , antibakteriellt och framför allt hygroskopiskt, med full respekt för din hud, tack vare användningen av naturliga och allergivänliga färgämnen som ger glans och panache.
Lätthet , frihet, elegans och renhet är nyckelorden i denna produkt med en ädel charm och fint tyg .

Komplementet skapades för att klara dagens ständigt växande önskan att uppleva varje miljö med intensitet och djup balans, i en harmonisk helhet av förfining, natur och välbefinnande.
Genom uppmärksamhet på detaljer och en äkta design som pekar på skönhetens kärna, föds en äkta och hantverksprodukt av högsta kvalitet för de utvalda råvarorna, såsom det renaste linnet och den mjukaste bomullen. Materialets naturliga ofullkomlighet anger således värdet av enkelhet , innesluten i ett elegant och delikat hantverk för en sublim och suggestiv sensorisk upplevelse

Artikeln är född med respekt för varje element, tar naturen som en livsstil för att få en balans mellan vitala energier, i en harmonisk helhet av förfining, natur och välbefinnande, där eko-hållbarhet blir ett sätt att vara. Perfekt för dem som lever nuet med morgondagens ögon, för dem som lever världen som ett oändligt och fritt utrymme där det inte finns något behov av ord.

Användbara tips: Tvätta produkten separat med vatten och neutral tvål vid högst 40 ° C, blek inte, låt den inte blötläggas och vrid inte för hand.
Vi rekommenderar strykning vid låga temperaturer och inte direkt exponering för solljus för att bevara färgens och den naturliga fiberns integritet.

OBS: nyanser och variationer i utseende över tid och mellan plagg och plagg är särdrag hos produkten, eftersom den är gjord av naturliga material. Vårt linne är oändligt modernt. Ett val av modern livsstil som är bakgrunden till livets rytm. Tillägnad dem som lever sin upplevelse med rymden som ett ögonblick av absolut frihet och letar efter en konkretitet som måste åtföljas av en kompromisslös stil.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro