Made in Italy

Ansiktshandduk med kraftigt linne med Poema-spets 2 delar 2 färger - slott

  • Made in Italy
  • Kod: CASTLE3
kr 1840,42 kr 2300,41 -20%
Material Linné
Leveranstider 7 arbetsdagar objekt tillgänglig / 8 veckor objekt att producera
Längd (cm) 60
Djup (cm) 110

Handduk i linne med spets i 2 färger, 2 lyxstycken tillverkade i Italien.

Traditionens värde ansluter sig till den moderna livsstilen med linneshandduk med dekorativa diktspetsar i två ytor.
Handduken tillverkas i Italien av bomull av hög kvalitet och gör den mjuk vid beröring tack vare speciella behandlingar som förstärker dess naturliga utseende. Det är ett idealiskt tyg för badrummet eftersom det är allergivänligt , antibakteriellt och framför allt hygroskopiskt, med full respekt för din hud, tack vare användningen av naturliga och allergivänliga färgämnen som ger glans och panache.
Lätthet , frihet, elegans och renhet är nyckelorden i denna produkt med en ädel charm och fint tyg .

Detta linne är i själva verket absolut modernitet , ett val att leva samtida för dem som vill tillbringa ett ögonblick av total frihet, vilket leder till skapandet av en autentisk och handgjord produkt av högsta kvalitet.
Materialets naturliga ofullkomlighet betecknar därmed värdet av enkelhet , innesluten i ett elegant och delikat hantverk för en sublim och suggestiv sensorisk upplevelse.

Artikeln är född med respekt för varje element, tar naturen som en livsstil för att få en balans mellan vitala energier, i en harmonisk helhet av förfining, natur och välbefinnande, där eko-hållbarhet blir ett sätt att vara. Perfekt för dem som lever nuet med morgondagens ögon, för dem som lever världen som ett oändligt och fritt utrymme där det inte finns något behov av ord.

Tillgängliga ytor:
  • turkos - gammalt liv
  • godisrosa - gammalt godis
Användbara tips: Tvätta produkten separat med vatten och neutral tvål vid högst 40 ° C, blek inte, låt den inte blötläggas och vrid inte för hand.
Vi rekommenderar strykning vid låga temperaturer och inte direkt exponering för solljus för att bevara färgens och den naturliga fiberns integritet.

OBS: nyanser och variationer i utseende över tid och mellan plagg och plagg är särdrag hos produkten, eftersom den är gjord av naturliga material. Vårt linne är oändligt modernt. Ett val av modern livsstil som är bakgrunden till livets rytm. Tillägnad dem som lever sin upplevelse med rymden som ett ögonblick av absolut frihet och letar efter en konkretitet som måste åtföljas av en kompromisslös stil.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro