Made in Italy

Tillverkad i Italien Designapplikation i vitt och grått tyg och rotting - sjöman

  • Made in Italy
  • Kod: SAILOR3
kr 7.770,23
Material Bomull och rotting
Leveranstider 2 arbetsveckor
Längd (cm) 48
Djup (cm) 24.6
Höjd (cm) 38

Design vägglampa med lampskärm i bomull och rotting Tillverkad i Italien.

Denna vägglampa är tillverkad i Italien och har en lampskärm bestående av 3 band: den första i svart rotting , den andra i grå bomull med en fin vit kant och den tredje i vit bomull .
Tack vare uppmärksamheten på detaljer och användningen av kvalitetsråvaror representerar denna belysningsidé en lösning som är utformad för dig som letar efter ett designkomplement som kan komplettera inredningen av rummet på ett originellt sätt och ge liv åt unika atmosfärer. och undersökt .

Vägglampor representerar en kategori av produkter som är särskilt lämpliga för belysning av rum i huset, såsom korridorer eller små utrymmen där naturligt ljus inte når och det är nödvändigt att hitta en lösning som är lika funktionell som diskret. Tack vare sin lilla storlek kan de placeras var som helst, vilket hjälper till att skapa underbara spel av ljus och skugga och samtidigt ge liv åt intima och avkopplande atmosfärer.
Just på grund av sin höga spridning försöker människor alltmer välja rätt vägglampa för sina behov, föredrar praktiska lösningar men också och framför allt med ett högt dekorativt värde, därför kan de slutföra inredningen av rummet på ett harmoniskt sätt.

Glödlampa / uttag: 230V 2xE27 12W max LED

OBS: glödlampa ingår ej.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev