Made in Italy

Artisan 6 ljus venetiansk glaskrona tillverkad i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kod: AGUSTINA2
kr 70.368,82 kr 87.961,00 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 107
Djup (cm) 107
Höjd (cm) 164

6 ljuskrona i rökt venetianskt glas och 24 k guld, handgjord i Italien.

Raffinerad 6-ljuskrona handgjord i Italien i Venedig i rökt glas med 24k guldinsatser applicerade varma under bearbetning och detaljer i blank guldmetall . En omslutande och engagerande design som kännetecknas av dynamiska linjer som sträcker sig in i en vertikal silhuett som ger liv åt en idé om möbler samtidigt klassisk och modern som transporterar ljuset i olika riktningar genom den speciella formen på de böjda armarna och belyser miljön med en underbar scenografisk effekt . För att understryka värdet och värdet av denna ljuskrona är guldinsatserna som skapar ett oöverträffat spel av kontraster som ger liv till subtila referenser till det förflutnas estetiska tradition .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev